Şimdi Ara

TWinGO GRUBU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
9
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StrangerXT

benden de küçük bi hikaye;

şu anda twim babamda. bayramdan bir önceki pazartesi günü istanbul'dan akçaya gittiler. istanbul yenikapı'dan mudanya'ya feribotla geçtiler, mudanya'dan akçaya olan mesafe 250 km.
    sabah depoyu fullemiş ve sıfırlamış istanbul'dan ayrılmadan. balıkesir - akçay'ı bilen varsa, tam girişinde, otogar'ın orada bir bp istasyonu vardır, tekrar doldurayım da bakayım ne kadar yakmış diye yanaşmış pompaya, 51TL alınca pompa doldurmayı kesmiş.

yok ya yanlış var, pompa çok erken attı demiş görevliye, 2 lira daha koymuş zorla, pompa tekrar atmış. birdaha zorlamışlar ve yaklaşık 1,5 tl sonra depodan yakıt taşmış

255 km'de 55 TL yakmış araba, annem güle güle "baban herkese anlatıyor" demeye başladı

sen hala satmadın mı bilal

• FelixCrail kullanıcısına yanıt
    satar mıyım, daha uzun yıllar beraberiz kısmetse :)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. Forumları kullanma konusunda çokda iyi olduğum söylenemez :) 1997 Model bir twingo sahibiyim ve jant kapağımı çaldıkları için şimdilik bir jant kapağı arayışındayım. Yardımınızı rica ederim
  • Hocam, herhangi bir 13" jant kapağı takabilirsiniz Twingo'nuza.

Hayırlı olsun Twi'niz.. :)
  • Merhaba arkadaslar, 97 model klimali bir Twingom var, onde sigara kullugunun oldugu cerceveli kisim biraz kirik dokuk ve orasi icin cikma, yan sanayi veya uygunsa orjinal parcasini alip.duzeltmek istiyorum, Bursada bu tur parcalari.nerelerde bulabilirim, tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerceveyi ve silecek kumanda kolunu buldum orjinal cikma, ikisi 100 lira, simdi digital gosterge lazim, cogu rakamlar silik maalesef, tamiri vs bir cozumu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

• twingo tavsiye eder misiniz? uzun boylu insanlar şoför koltuğunda rahat edebilir mi? 1.85 üstü

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrugzdm

Cerceveyi ve silecek kumanda kolunu buldum orjinal cikma, ikisi 100 lira, simdi digital gosterge lazim, cogu rakamlar silik maalesef, tamiri vs bir cozumu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

eger 99 model ve uzeri ise bende var gostergesi km olan gostergeyi diyorsan. sahibindene ilani daha koymadim ama koyucam

• takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: sukrugzdm

Cerceveyi ve silecek kumanda kolunu buldum orjinal cikma, ikisi 100 lira, simdi digital gosterge lazim, cogu rakamlar silik maalesef, tamiri vs bir cozumu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

eger 99 model ve uzeri ise bende var gostergesi km olan gostergeyi diyorsan. sahibindene ilani daha koymadim ama koyucam

97 model maalesef, 97 model piyasasi hakkinda bir fikriniz var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

twingo tavsiye eder misiniz? uzun boylu insanlar şoför koltuğunda rahat edebilir mi? 1.85 üstü

1.85 oy degil 2m 140 kilo arkadasim Twingo kullaniyor cokta memnun, sana tavsiyem denk gelirse rica et bi otur sofor koltuguna :)

• yanılmıyorsam bir arkadaş 99 öncesi modellerde çalıştırmıştı diye biliyorum lehimle felan uğraşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. inanın bir fikrim yok ama ortala 120 tl civarında.
  • Uygun fiyatlı temiz twingo arıyorum. Fiyat öğrenci işi olursa güzel olur. Gören duyan bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de orta vadede (6-7 ay) uygun fiyatlı ve temiz bir Twingo aramaktayım. Klima şart değil. Kilometre 250 bin altı olması tercih sebebidir (Orijinal kilometre olsun da 80-90 bin gibi yalancı kilometreler olmasın).

Temmuz-Agustos gibi satacak olan arkadaslar varsa şimdiden diyaloğa geçebiliriz.

Selamlar.
  • Buyrun arkadaşlar öndeki araç bana arkasındaki abime ait :) :)
     TWinGO GRUBU
  • Twingo güzelde megane'ın jantlar 'bence' hiç yakışmamış..
  • Karpuz , BBS , vossen vs bilindik seyler takmiyoruz biz hocam. Farkliliktan hoslaniyoruz. Dusurmedigimiz için begenmemissinizdir

• mutlu günler arkadaşlar. Kısmetse bende 2001 - 2002 model sunrooflu ve açılır tavanlı twingo almak istiyorum klimalı ve 75 beygir gücünde olanlardan. Çevrenizde bu özelliklerde bir arabası olupta satan varsa beni haberdar ederseniz çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 6 Nisan 2014; 23:43:35 >
  • selamlar herkese 22 yaşında üniversite öğrencisiyim eylül ayı gibi kısmetse bende twingo almayı düşünüyorum ortalama 8-9bin TL bütcem var klimalı ve açılır tavanlı birşeyler düşünüyorum herkes cok güzel yazmış araçla ilgili yorumlarını umarım yazın güzel birşey düşürürümde mutlu mesut binerim :)
  • 8-9 bine klimali acilir tavan bulamayabilirsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.