Şimdi Ara

Twinmos 1GB 66X Sd 45 Lira kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyata bu kart çok iyi bence hepsiburada.com da. Kaçırmayın diye bir hatırlatma yapmak istedim. İdeefixe.com da fiyatlar konusunda iyi. Mesala 512 Mb Sandisk Ultra 2 plus 50 lira civarı kart alıcak arkadaşlara önerilir.

• 2 ay önce 1 gb mmc plusu 90 ytl ye aldım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: cetiz

Arkadaşlar bu fiyata bu kart çok iyi bence hepsiburada.com da. Kaçırmayın diye bir hatırlatma yapmak istedim. İdeefixe.com da fiyatlar konusunda iyi. Mesala 512 Mb Sandisk Ultra 2 plus 50 lira civarı kart alıcak arkadaşlara önerilir.
  • bu işler böyle

beklemeyle olmuyo sonu yokki

bi yerde kazıklanacan başka çare yok
  • arkadaslar bende 2 gb sd kart aldım twinmos 100 ytlye baya baya ii yani hızı falan bi zorluk cekmedim 66x olayı gayet güzel
  • Benim makine için kullanım kılavuzunda 512 MB garanti edilir diyor. 2004 model bir makina. O zamanlar 1 GB yoktu herhalde. Acaba bu Twinmos 1 GB kartı alsam makinemde kullanabilir miyim?

Ya da sadece 512 MBlık kısmını mı görür? Öyleyse o bile işime gelir. Yoksa hiç tanımaz mı kartı? Deneme imkanım yok şu an... Bilginiz var mı bu konuda?
  • fiyatlar inanılmaz düşüyor...
    ben 2 gb sd 66x almak istiyorum ama hepsiburada.com da kalmamıs stoklarda
    acaba nerede bulabiliriz?
    selamlar
  • -Jeton nereden aldığını yazmamış..
  • Kingston 2 Gb Elite Pro (50x) kadıkoyden 5 gun evvel 110 ytl ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Benim makine için kullanım kılavuzunda 512 MB garanti edilir diyor. 2004 model bir makina. O zamanlar 1 GB yoktu herhalde. Acaba bu Twinmos 1 GB kartı alsam makinemde kullanabilir miyim?

Ya da sadece 512 MBlık kısmını mı görür? Öyleyse o bile işime gelir. Yoksa hiç tanımaz mı kartı? Deneme imkanım yok şu an... Bilginiz var mı bu konuda?

Bendede 2004 model bir makine vardı.512 MB desteklediği yazıyordu ama 1 GB taktım gayet sorunsuz çalışıyor.Bu şuna benzer şimdiki fotğraf makinelerinin çoğu 1 Gb destekli ama 2GB lık taksanda çalışır.O günkü teknolojide öyle.Aynen şimdi olduğu gibi ve bu hep böyle devam edecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Bendede 2004 model bir makine vardı.512 MB desteklediği yazıyordu ama 1 GB taktım gayet sorunsuz çalışıyor.Bu şuna benzer şimdiki fotğraf makinelerinin çoğu 1 Gb destekli ama 2GB lık taksanda çalışır.O günkü teknolojide öyle.Aynen şimdi olduğu gibi ve bu hep böyle devam edecek.

Teşekkür ederim kingcobra33. Tecrübesi olan biri nihayet yazdı. Uzun zamandır bu nedenle 1 GB kart almayı erteliyordum. Şimdi alacağım. Çalışmasa bile flash bellek gibi kullanırım artık.

Bu arada senin makinenin markası neydi? Benimki Samsung Digimax V5. İnşallah bunda da çalışır.

Hepsiburada.com'daki 1 GB Twinmos Ultra 66x SD kartı alacağım. Sanırım video kalitesinde veri yazma hızının da etkisi varmış. o halde bu kart daha uygun olur kanaatindeyim.

Saygılar...

• quote:

quote:

Teşekkür ederim kingcobra33. Tecrübesi olan biri nihayet yazdı. Uzun zamandır bu nedenle 1 GB kart almayı erteliyordum. Şimdi alacağım. Çalışmasa bile flash bellek gibi kullanırım artık.

Bu arada senin makinenin markası neydi? Benimki Samsung Digimax V5. İnşallah bunda da çalışır.

Hepsiburada.com'daki 1 GB Twinmos Ultra 66x SD kartı alacağım. Sanırım video kalitesinde veri yazma hızının da etkisi varmış. o halde bu kart daha uygun olur kanaatindeyim.

Saygılar...

Rica ederim.Yardımcı olduysa ne mutlu.Bende Samsung S500 ile birlikte Transcend 1 GB MMC Mobile kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalege2000

-Jeton nereden aldığını yazmamış..

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81994&productid=bd91514
  • quote:

Rica ederim.Yardımcı olduysa ne mutlu.Bende Samsung S500 ile birlikte Transcend 1 GB MMC Mobile kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor.

Eski makinenin markasını sormuştum kingcobra33... Hani 512 Mb yazıyormuş da sen 1 GB takmışsın ve sorunsuz çalışmış ya...
    Şimdikini makineni biliyorum zaten... (S500 forumunu takip ettiğim için adını hatırlıyorum.)

İlgin için teşekkürler...

• quote:

quote:

Eski makinenin markasını sormuştum kingcobra33... Hani 512 Mb yazıyormuş da sen 1 GB takmışsın ve sorunsuz çalışmış ya...
    Şimdikini makineni biliyorum zaten... (S500 forumunu takip ettiğim için adını hatırlıyorum.)

İlgin için teşekkürler...

Tamam kusura bakma yanlış anlamışım.Makinem (eski olan) Ogatech 3110 3.1 mp.Gayet iyi çalışıyor.

• ucuza XD picture kart nerden alabilirim bilen yard1m etsin..ist.da ??????
  • Tam karar vermiştim ki 1 GB Twinmos Sd kart almaya comen aklımı çeldi. Yeni bir topic açmış. Flash Kartların Süper Çocuğu diye...

Twinmos'un 1 GB MMC Plus kartı: 47 YTL

Kapasite:1 GB
    Yazma Hızı:Max. 24 MB/sec
    Okuma Hızı:Max. 30 MB/sec
    Boyutlar:32 x 24 x 1.4 mm
    Ağırlık :1.5 gr
    Voltaj :2.7 ~ 3.6V (resmi web sitesinde 1.8 V/3.3 V Dual voltage diyor)
    Diğer :SD Kart slotuyla uyumlu
    Garanti:2 yıl

Twinmos'un 1 GB Ultra 66x SD kartı: 44 YTL

Kapasite:1 GB
    Yazma Hızı:Min. 8 MB/sec
    Okuma Hızı:Min. 10 MB/sec
    Boyutlar:32 x 24 x 2.1 mm
    Ağırlık :2 gr
    Voltaj :2.7 ~ 3.6V
    Garanti:2 yıl

Ne dersiniz arkadaşlar... Fiyat farkı yok! Hızları ortada... MMC'nin dezavantajı var mı?

• Arkadaslar bende bitane SD almıstım kamerama 2 yıl garantili hızından felan anlamıyordum ozamanlar 55YTL valla memnunum işimi görüyor benim Bursa zafer plazada bir fotografçıdan almıstım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.