Bildirim
twinmos twister 1 gb ddr2 800mhz nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatları ne kadar bunların? Arada pek fark yoksa twinmos twister 1 gb ddr2 800mhz al. Hem twister hem 800 mhz. -
abi geç markaları karşılaştırmayı, ikisi de güzel marka.hem twister in overclock performansı iyidir.hem de 800 mhz
birde onda heatsink war diye biliyorum -
ben inceledim iyi değil 5-5-5 diye gidiyor oc lada 930mhz de ayrıca cipler micron değil oc lada bişi yapamıyor zarar olur herhangi bi 800lük ram al görünüşüne aldanma -
ben zaten oc yapmayacağım!!! -
o.c. yapmıcaksan ne işin var bu modelle bu apraya oc yapılan modeller var sen düz 800 yada 667 herhangi bir model bu rakamda 100milyon ucuz olur cebine kalır -
peki kingston gibi kaliteli markanın 800mhz olanını söylermisin? -
1gb twinmos ddr2 800 mhz daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 27 Aralık 2006; 15:06:26 > -
sıcak fırsatlarda @jackie'den kingston 1x1gb kingston 667 mhz aldım ds-3 te voltajsız auto da 5-6-6-18 elle verirsem 5-5-5-15 stabil..2,1v ile auto da 900 mhz 8m alıp kapattım hiç bi ince ayar yok tweak yok..fiyat mı 100$+kdv=170 milyon twinmos ne 160$+kdv=260 milyon diye biliyorum bence gerek yok fazla paraya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X