Şimdi Ara

Twisters (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite yıllarında yaşadığı yıkıcı bir kasırganın etkisinden uzun süre kurtulamayan Kate Cooper, şimdi New York'ta güvenli bir şekilde ekranlarda fırtına modellerini incelemektedir. Ancak arkadaşı Javi tarafından çığır açan bir takip sistemini test etme amacıyla açık alanlara geri götürülür. Bu sırada Kate'in yolu ekibiyle birlikte fırtına kovalama maceralarını yayınlayan sosyal medya yıldızı Tyler Owens'la kesişir. Fırtına mevsimi yoğunlaştıkça Kate, Tyler ve rakip ekipler, kendilerini Oklahoma'nın merkezinde birleşen çok sayıda fırtınanın tam ortası, bir hayatta kalma savaşının içerisinde bulur.

Twisters (2024)

en son söyleyeceğimi baştan söylim, orijinal filmin yanına yaklaşamıyor. bunu izleyeceğinize 96 yapımı orijinali tavsiye ederim eğer görmemişseniz. ha gördüyseniz o filmin kalitesini anlamak için bu yeni çevrim görülebilirTwisters (2024) 

• Evet katiliyorum

Kadina gicik oldum bunalimli tipi koymuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Ağustos 2024; 19:59:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twister (1996)'yı 20 yıl önce falan TV'de defalarca seyrettiğimi biliyorum ama oyuncular, film, vs, ile ilgili pek bir şey hatırlamıyorum tabii. Bu da çerezlik olsa da sıkmadan seyrettirdi, IMDb puanı yerinde. Ben de yukarıdaki üye ile tam tersini düşünüyorum. Filmde kadın ve onun çocukluk arkadaşı hariç diğer tipler fazla cıvık ve iticiler.

• Bu yıl izlediğim en ciddiyetsiz film olabilir çok kötüydü çok!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.