Şimdi Ara

Twisting Nether (6/8 DS Normal) - Ludus (Horde) (Recruitment)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yor'sahj the Unsleeping 10M Normal Guild First

Warlord Zon'ozz 10M Normal Guild First

Hagara the Stormbinder 10M Normal Guild First

Ultraxion 10M Normal Guild First

Warmaster Blackhorn 10M Normal Guild First

LUDUS hakkında

Biz keyifle oyunumuzu oynamak amaçlı bir araya gelmiş bir topluğuz. Amacımız mevcut progresi sonlandırmaktır. Bunu da ciddiyetimizi kaybetmediğimiz seviyeli raid ortamlarında yaparız, aynı zamanda eğlenir güleriz de. Öyle yüksek yerlerde çok da gözümüz yoktur sadece elimizdeki bossları bir an önce öldürüp daha şık görünmek isteriz. Biz oyunumuzu araştırarak oynarız, klasımızın her türlü özelliğini merak ederi inceler, sorgularız. Raide her zaman hazırlıklı gelir bir an önce başlamak isteriz. Aramızda item ya da dps kavgaları olmaz, nasıl daha iyi oluruz buna uğraşırız. Uzun lafın kısası “Ben de sizlerle raid yapmak istiyorum arkadaşlar, bu dediklerinizin hepsi bana uyar!” diyorsanız ve aramızda olup bize yeteneklerinizi göstermek istiyorsanız detaylar aşağıdadır:

- Raidlerimiz şu an 4.3 gelene kadar haftada 4 gündür. Zaten farma bağlanmış olan FL ‘yi HC olarak bitirmeye çalışıyoruz.
    - 10M raidler yapmaktayız. Bu da demektir ki hafta içerisinde 2 FL çıkmaktadır illaki. Öncelik main karakterlerde olmak üzere alt karakterlerimiz le de tamamlayarak gider ragny’yi döveriz.
    - Item dağıtımlarında EPGP kullanır adaletli olmaya çalşırız. Davranışlarımıza göre yer yer ödül yer yer ceza keseriz :P
    - 20.00 raidler için davet zamanının başladığını gösterir ve en geç 20.30 da başlamış oluruz.
    - Biz öyle çok pvp sevmeyiz ama olur da canımız sıkıldı deyip girdik mi ally’ın kafasını gözünü dağıtırız!
    - PVE’den çok keyif alırız, belirli taktikleri izler kendimize uygun hale getiririz.

Sizden ne mi istiyoruz?
    - Raidlere hazırlıklı ve düzenli bir şekilde katılımınızı,
    - En iyi oyunculuğunuzu!
    - Sadece raidlerde değil raid dışında da oyuna olan ilginizi göstermenizi
    - Arada bir taksimde birkaç tek atmayı ;)

Başvuru içinhttp://ludusgaming.wowstead.com

Oyun İçerisinden İletişim İçin:
    -Kalihora,Styxriver,Rabarba
    -Médiv
    -Goldenhorde
    -Heasto
    -Gyges

Aklınızda sorular kaldıysa ya da açıklamadığımız bir durum varsa siz önce başvuru formunu doldurun, daha sonrasında karşılklı konuşarak sıkıntılarımızı çözmeye çalışırız.

Kalihora – Raid Master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 12 Aralık 2011; 21:09:48 >

• Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

Başarılar
    İyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

İyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Esenlikler
  • Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Tebrikler
    İlk postu güncelledim arkadaşlar, devam ediyoruz bize katılacak arkadaşlar aramaya. Lütfen gereksiz postlarla kirletmeyelim konuyu. Detaylar yukarıdadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

İlk postu güncelledim arkadaşlar, devam ediyoruz bize katılacak arkadaşlar aramaya. Lütfen gereksiz postlarla kirletmeyelim konuyu. Detaylar yukarıdadır.

Alıntıları Göster
    Raid saatlerinide belirtseydiniz güzel olurdu
  • Raid icin davetler 8 de baslar en gec 8.30 da baslariz. Aramizda calisan insanlar ve erken kalkmasi gereken arkadaslarimİz oldugundan en gec 12.30 da offlariz. Epgp sistemi kullanarak item dagilimini en adaletli sekilde yapariz. Maksat bir duzen olsun raidlerde.

Amacimiz guzel seyler yapmak, bilgili ve ne oynadigini bilen arkadaslarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 4 Aralık 2011; 20:24:00 >
  • quote:

Raid icin davetler 8 de baslar en gec 8.30 da baslariz. Aramizda calisan insanlar ve erken kalkmasi gereken arkadaslarimİz oldugundan en gec 12.30 da offlariz. Epgp sistemi kullanarak item dagilimini en adaletli sekilde yapariz. Maksat bir duzen olsun raidlerde.

Amacimiz guzel seyler yapmak, bilgili ve ne oynadigini bilen arkadaslarla.
    Kişişel kaprislerden mümkün olduğunca arınmış bir guild.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Kişişel kaprislerden mümkün olduğunca arınmış bir guild.

Alıntıları Göster
    Arda'nın söylediklerine ekleyebileceğim pek bir şey yok bilgi almak isterseniz forumdan özel mesaj ile yada oyundan Goldenhorde nicki ile bana ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Arda'nın söylediklerine ekleyebileceğim pek bir şey yok bilgi almak isterseniz forumdan özel mesaj ile yada oyundan Goldenhorde nicki ile bana ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin beyler ben Melih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Kolay gelsin beyler ben Melih

Alıntıları Göster
    Guild hakkında sorular için bana da /w atabilirsiniz. Nick Alconz, illa ki guildle ilgili olmak zorunda değil sohbet , geyik için de /w atabilirsiniz veya warlock ile ilgili sorular hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Guild hakkında sorular için bana da /w atabilirsiniz. Nick Alconz, illa ki guildle ilgili olmak zorunda değil sohbet , geyik için de /w atabilirsiniz veya warlock ile ilgili sorular hakkında.

Alıntıları Göster
    Konu halen güncel arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexteriyus

Konu halen güncel arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Konu güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Konu güncel.

Alıntıları Göster
    Bugün şöyle bir Dragon Soul yapalım dedik ve toplandık filan. Gittik Morchuk indirdik çıktık . Bu da boss mu blizzard lütfen ama zorla bizi . Canımız sıkıldı tabi çıktık gittik..

Gelin beraber keselim !
  • quote:

Bugün şöyle bir Dragon Soul yapalım dedik ve toplandık filan. Gittik Morchuk indirdik çıktık . Bu da boss mu blizzard lütfen ama zorla bizi . Canımız sıkıldı tabi çıktık gittik..

Gelin beraber keselim !

Alıntıları Göster
    Konu Günceldir.. Dragon Soul'da Progress Durumumuz 5/8 10 Man Normal'dir. DeathWing'i beraber kesmek istiyorsanız sizde oyun içerisinden
    Kalihora
    Gyges
    Médiv'e /w atarak sorularınızı sorabilirsiniz.

http://ludusgaming.wowstead.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexteriyus -- 7 Aralık 2011; 11:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexteriyus

Konu Günceldir.. Dragon Soul'da Progress Durumumuz 5/8 10 Man Normal'dir. DeathWing'i beraber kesmek istiyorsanız sizde oyun içerisinden
    Kalihora
    Gyges
    Médiv'e /w atarak sorularınızı sorabilirsiniz.

http://ludusgaming.wowstead.com/

Alıntıları Göster
    Progres güncellenmiş ve ekranlar konulmuştur.

• quote:

Progres güncellenmiş ve ekranlar konulmuştur.

Alıntıları Göster
    ego manyakları basar konuyu birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

ego manyakları basar konuyu birazdan.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Alıntıları Göster
    Raid günleri nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.