380 ilvl arm war guild arıyor günde 2-5 arası oynuyorum. Paylaşıma açık insanlarla mythic+ ve raid başta olmak üzere tüm contentleri tamamlamak istiyorum. PiskoTrex#2839 |
Twisting Nether guild arıyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba adım Emre 29 yaşındayım, Twisting nether-horde-hunter class solo oynuyorum. Mythic+ ve Raid ler için guild arıyorum. Karakter bilgilerim aşağıda verilmiştir. Oyuna Shadowlands paketinde başladım biraz ara verip dragonflight paketinde yeniden başladım.
İtem Level = 425
Mythic Rank = 1698 Sezon2
Battle Tag = LFerdinand#21599
-
Beyler selam, bizde ekip kurmak için birilerini arıyoruz 🙂 Ekliyorum sizi, konuşalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.wowprogress.com
WoW Guild The Rest @ Twisting Nether :: WoWProgress - World of Warcraft Rankingshttps://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/The+Rest -
IStrongArmyI#2386 battle tagım. Twisting netherdayım. 390 ilvl m+ dungeonlara baslamak için ekip arıyorum. Yaş 29
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meddah5 -- 16 Haziran 2023; 14:6:0 > -
Merhaba arkadaşlar,
Aerladis#21888 Eklerseniz konuşabiliriz bizde yeni yeni toparlanıyoruz yeni arkadaşlar görmeyi isteriz.
-
Wildshard#21467
Selamlar, başka bir serverda 1 aydır oynuyordum. Türklerin twisting nether da olduğunu öğrenince karakterimi buraya taşıdım. Eklerseniz bende ekip arkadaşları arıyorum. Prot paladin ilvl 415
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X