Arkadaşlar uzun süreden beri orgrimmar'da npc'ler sonradan geliyordu vs ancak 2-3 günden beri drogan blight olsun nortrend olsun sadece npc'ler değil moblara saldırıyorum şak 2-3 saniye hiç bişey olmuyor hop bi anda mob'lar kesilmiş şekilde herhangi bir npc'ye gidiyorum tepki vermesi yine bi o kadar sürüyor yani lagdan oynanmıyor açıkcası bu herkezde böyle mi ? yoksa sıkıntı bendemi ?
Geçen hafta sonumu zehir etti aynı olay bende vardı org. bütün npc ler teleportlar hepsi dibine gelmeden gözükmüyordu arkamı dönünce kayboluyordu .Npc lerin tepki vermesi çok uzun sürüyordu df bile 30 sn sonra devreye giriyordu.
ben 1-2 aydır orgrimmar yerine işlerimi UC yada TBden hallediyorum.. AH yine aşırı yavaş oluyor ama diğer işlerde lag yok bu 2 şehirde.. bazen pandariada da lag oluyor.. BGlerde adamlar kafanı kırarken moonwalk yapanları izleyip dalıyorum özellikle dün çok oldu. bu kadar kalabalıgın hep sefası degil cefasıda oluyor malesef.. blizzardın bunları çözecegine de artık ümidim yok..
oyunun kalitesi de git gide azalıyor.. özellikle roguelar iyice zıvanadan cıktı.. bug kaynıyor gecen combatta roguetan sap yedim.. (hayır blind filan yemedim, direkt dalarken arada sap attı )
diminishinglerdede sorun var.. oyun kısaca neresinden tutarsan elinde kalıyor.. belkide öldüğünü kabul edip gömmek en güzeli..