Şimdi Ara

Twitch canlı yayın drop !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketim akıllı sınırsız 50/5 akşam 7-12 arası canlı yayında drop yaşıyorum , eve gelen teknik ekip drop nedir bilmiyor. Bir türlü çözüm bulamadım ne olur yardım edin.

• Twitch canlı yayın drop !
  • 7-12 arası download ve upload hızın düşüyor. Normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19-24 arası download düşer ancak upload düşmez. 5'te kalması gerek.
    Yayın mı yapıyorsunuz yoksa yayın izleyemiyor musunuz?
  • Yayın yapıyorum download düşüyor zaten paket gereği onda sorun yok ama uploadda sorun var.
  • Jeroww J kullanıcısına yanıt
    Hayır upload düşmez
  • Sanırım kullandığınız internet kablonet bende epey kullandım son dönemlerde akşam saatlerinde yoğunlukta sıkıntı çıkarıyordu zaten çok hassas bir sistemi var örn. tüplü tv kullanan biri bile varsa apartmanda interneti etkiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tüm yayıncılarda var seninle alakalı bir durum değil ya türkiye olarak yurtdışı çıkışlarında sorun var yada twitch serverlarında
  • Evet kablonet kullanıyorum. Genelde ufak tefek droplar olur ancak benim bu saatler arasında 80bin 90bin kare atlıyor dolayısıyla yayın izlenemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restream.io üzerinden yayını vermeyi dener misin. Sadece twitch
  • quote:

Orijinalden alıntı: PonDioS

Evet kablonet kullanıyorum. Genelde ufak tefek droplar olur ancak benim bu saatler arasında 80bin 90bin kare atlıyor dolayısıyla yayın izlenemiyor.
    Upload paketi satın al yayın yapacağın zaman, 5Mbps den 10Mbps ye yükseliyor birde böyle dene,

Kablonet'in sayfasında Upload paketleri hakkında bilgi var bir göz at istersen.
    https://www.turksatinternet.net/servisler/
  • Upload paketi almıştım düzelmemişti acaba statik ip almayı denesem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PonDioS P kullanıcısına yanıt
    Modem üzerinden baktığınızda 100'lü IP mi görünüyor? 100 ile başlayan IP adresi yoksa statik IP almaya gerek yok.
    CGN bloğundamısınız önce bunu bir kontrol edin. Modem arayüzünde görünen IP numaranız ile IP adresinizi gösteren sitelerdeki IP numaranız aynı mı?
  • CNG havuzundayım IPler aynı değil , modem arayüzündeki IP 100 ile başlıyor
    Upload hızının aynı kaldığını bilmiyordum. Bu arada Kablonet müşteri hizmetlerini arayıp ip kamerama erişemiyorum derseniz sizi CGN IP havuzundan çıkarırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradım değişti IP, restream io üzerinden yayın yapmayı deneyeceğim türkiye sunucusu varmış sonucu yazarım.
    Muhtemelen sorununuzun kaynağı burası. Bir çok abone aynı CGN havuzundasınız bunun sonuncunda da bu tip sorunlar çıkıyor maalesef. MH arayıp CGN havuzundan çıkmak istediğinizi söyleyin, size yeni bir IP atayacaklardır.(kontrol edin bazen tek seferde beceremiyorlar.) CGN çıktıktan sonra muhtemelen sorununuz da çözülecektir.
  • CGN havuzundayım ancak sabahları yada geceleri bir problemim yok, yayında drop olmuyor. Benim sorunum 19.00 ile 24.00 arasında bu saatler arasında drop oluyor dolayısıyla CGN den dolayı olduğunu düşünmüyorum.
    Dedikleriniz ihtimal dahilinde ancak 19-24 saatleri arası internetin en yoğun kullanıldığı zaman dilimi. Bu saatlerin dışında CGN havuzunuzdaki kişilerin bir çoğu muhtemelen aktif değildir, bu saat dilimlerinde ise muhtemelen büyük çoğunluğu aktif olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.