Şimdi Ara

Twitch Chat'in Acınası Hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir ara chat yüzünden oyunu izleyemez oldum o kadar komik şeyler yazıyorlar ki.. 10 dakika falan sadece chati takip ettim bildiğin komedi.

İşin acıklı yanı, bir adama sövüyorlar sövüyorlar(Reosta) sonra 5 dakika sonra adam Baron steal yapıyor aynı kişiler Reosta Kinq Reosta best vs şeyler yazıyorlar.
  • Riot games chati görür de bişeyler yapar he :).Adamlar o 12-13 yaşında veletler olmasa nasıl para kazancak?Riot tr'nin stratejisi çok akıllıca.Adamlar oyunu türkiyede yaymak için internet cafelere yaydılar önce oyunu turnuvalar yaptılar hediyeler dağıttılar.Metin 2 jenerasyonu lol'e geçti.Adamlar için oyunun kalitesi değil oyuna yatırdıkları para önemli olan.
  • 2 gün önce yaptığım bir hata için gelmişim geçmişin hepsine saydırdılar bende o sinirle direk West geçtim . Şu an kafam o kadar rahat ki anlatamam
  • @JollyDream Haklısın ama o Bush avatarıyla bunu söylemen biraz ironi gibi geldi ama bilemeyeceğim.
  • Sunan adam (Glandal galiba) Tırindemir dedi bütün chat 5dk boyunca dalga geçtiler sanki telaffuzu çok farklı bi şekilde yapılıyomuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Sunan adam (Glandal galiba) Tırindemir dedi bütün chat 5dk boyunca dalga geçtiler sanki telaffuzu çok farklı bi şekilde yapılıyomuş gibi.

Evet tirayndeymir diye okursun baya farkli degil mi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerideyken GG Reosta report, Ace alınca GO DP GO
  • AgelX kullanıcısına yanıt
    Abi ne Bush avatarı neyin kafası bu? Hayır olsa nolur ne alakası var güzel kardeşim? O adamın ülkesindeki insanlardan daha mı medeni senin insanın? Best Riven denen çocuk 14 yaşında.. Senin 14 yaşındaki tayfana bak bir de onlarınkine bak.. Gerçi sana da hak veriyorum ota boka illuminati çektikleri için herkes bir yerlerde bir şeyler arar oldu.. Ülkecek paranoya hastalığımız malum zaten..
  • her yerde var bunlardan tek sorun bize bu teknolojiler geç geldiği için aşırı hevesli ergenler çok o kadar abartılacak bir şey yok bence
  • İnci yüzünden, başka açıklaması yok. Her şeyin serbest olduğunu sanıyorlar özellikle küfrün, hani mahkemeye falan gitsen öyle bir ağlarlar ki, kimse üşenmiyor kimse takmıyor bunları o yüzden bunlar her geçen gün çoğalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_WarrioR

Kahkaha atıyorumda cidden durum vahim

Nick.
  • Yanlışlıka görmiyim diye popout kullanıyorum
  • Böyle bir konu açtım kapadılar neden acaba.Konuya gelelim insan bir tebrik eder yok şu salak oha mala bak şu değişssin felan insan gurur duyar bizi orda temsil ettiği için ama yaaş ortalaması belli.
  • Ne yapalım şimdi.Gidip adamları toplayıp,kurs mu verelim.Riot Games miyiz biz?Bu konuyu açınca Riot hayati kararlar mı alıcak.Git ticket at,biz ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 23 Ağustos 2013; 11:56:22 >
  • Zaten tam ekran izliyorum arada tflerden sonra yorum yazalım diye açıyoruz. Tam bir rezalet küfürler havada uçuşuyor, haklısın yapcak bir şey yok. Bugün de PainGaming DP'yi eledi diye ilk maçı kaybedince küfür etmeye başladılar.
  • Itachi-san kullanıcısına yanıt
    Sen bir şey yapma abicim. Senin kafandaki insanlara açmadım ben bu konuyu. Irkçılığa küfre devam edin. Ana avrat düz gidin. Size her şey serbest.
  • küfürden ba?ka bilmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.