Şimdi Ara

Twitch Hyper Carry Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Bence vayne den sonra 2.guclu adc

bence 2ie almış caitlyn en güçlü adc

şu esprinin modası hiç geçmicek herhalde sezon 5 e kadar yapılır daha bu espri
  • Şu an en iyi ADC Corki, Vayne, Twitch hikaye. Early game ile late game arasında gram fark yok ikisinde de OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Tristana hyper carry mi ?

Kog , Vayne. bu 2 sini sadece koruyun. bunlar ace alıyorlar tek başlarına. Sadece koru başka birşey yapma .

''ace alıyor''dan sonrasını okumadım
  • Kog,vayne ve tristana oyundaki hyper carryler bana göre.Hatta twitch late gamede,mid gamedeki gucunu kaybediyor
    Sivir de 25-50 range daha olsa sivirde hyper carry dıyebılırdım ama yok ıste naparsın
  • oooo yine şenlik var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NyX Epsilon kullanıcısına yanıt
    Vayne ve Kogmaw'a hyper carry demişsin iyi güzel. Dereceli oyun için konuşacağım, Vayne'in karşısında oyun bilen caitlyn ,mf veya draven varsa o hypercarry işin yaş.

Kogmaw için söyleyeyim, sona veya soraka yoksa (hem hp verebilecek hemde itemleriye mana yeniletebilecek) işin yine yaş.

Corki oynamayı bilene hala sağlam bir carrydir.

Twitch ( sen birde tiamat varken görecektin beni :) ) ise hemen her adcye karşı iş yapabilecek tek adc diğer adclerden bir adım önde bana göre pasifiyle. (erken zırh delmeye gerek duymaz, vayne gibi, kogmaw gibi)

Sözün kısası bu tür yaklaşımlar genel olarak üst seviye oyuncuları izleyen alt seviye oyuncular arasında olur. Hypercarry VAYNE pickleyen ''hyper carry player '' olmuyor maalesef.

Ve bana soracak olursan adc tercihlerini, varus, graves derim. İkiside seri ve iyi dmg atarlar focus oldukları an vayne e göre daha kolay kurtulurlar. vs.

• %lik vuranlar hiperkeri değil mi *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Şu an en iyi ADC Corki, Vayne, Twitch hikaye. Early game ile late game arasında gram fark yok ikisinde de OP.

Önceden useless diyolardi, noldu da en iyi oldu? TF den dolayi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kog , Vayne. bu 2 sini sadece koruyun. bunlar ace alıyorlar tek başlarına. Sadece koru başka birşey yapma .

trisana penta atamıyo yani tek başına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Bence vayne den sonra 2.guclu adc

bence 2ie almış caitlyn en güçlü adc

şu esprinin modası hiç geçmicek herhalde sezon 5 e kadar yapılır daha bu espri

dh lol forumu kapanana kadar yapılır bence en azından ben yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Şu an en iyi ADC Corki, Vayne, Twitch hikaye. Early game ile late game arasında gram fark yok ikisinde de OP.

Önceden useless diyolardi, noldu da en iyi oldu? TF den dolayi mi

Evet, eskiden de iyidi ama şimdi çok vuruyor. Her 2 saniye de bir %200 fazladan damage.
  • Twitch gizli hyper carry diyebilirsin. Gizli forvet hesabı.
  • tristana hyper carry değildir.
  • ad sorakada hyper carry hemde kendi kendini koruyor healle 1v5 penta
  • quote:

yav he he tristana hyper carry degilmis ... kafan guzelmis kardes hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri gelmişken sorayım;http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/twitch/ linkte Q için görünmez olur demişler sadece. Q'e basar basmaz mı görünmez oluyor yoksa 1-2sn etkin olma süreci var mı? Bir de E için zehir birikimi denmiş. O zaman ulti + aa + W gibi saldırdığımız bir tfde E'e ne kadar geç bassak o kadar mı damage verecek demek oluyor bu? Yoksa birikimi önemsemeyip range içindeyken rakipler saldırıya geçer geçmez hemen basmalı mıyız? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

tristana hyper carry değildir.

silver 5 talks 18 levelde o range'iyle vayne yanına yaklaşamadan eritir
  • Espâda kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eğer hasar alırsa 3.25 eğer alamzsa 1.25 sn sonra görünmez olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill them all

quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

tristana hyper carry değildir.

silver 5 talks 18 levelde o range'iyle vayne yanına yaklaşamadan eritir

vayneyi uzaktan eritebilen şampiyonların adı hyper carry ?
    Kog ve vayne dışında hiç bir hero hyper carry değildir.Hyper carryler sadece squishyleri değil tanky herolarıda saniyeler içinde eritebildiği için hyper carry adını almıştır

• tristana hyper carry miymiş?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.