Şimdi Ara

Twitch Hyper Carry Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes vayne kogmaw ve tristinadan başka hyper carry yok diyor.Bence twitch oyunun en sayılı adclerinden ama daha hyper carry olduğuna karar veremedim :( Kaç kez twitchin oyun çevirdiğini gördüm.Ultisi sayesinde resmen 50 ye 30 giden maçı çevirdi

Edit:Twitchle ilgili taktiklerinizi paylaşabilirseniz herkes için yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyX Epsilon -- 15 Eylül 2013; 18:05:11 >

• vay canına inşallah en kısa sürede karar verirsin bekliyorum kararı önlerden
  • Bence vayne den sonra 2.guclu adc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitch ulti açtığında en rahat pozisyon alan adc aslında fight sırasında q açıp pozisyon alıp ulti açabilirsin bu sayede taşıyabilir belki ama bilemem
  • Kardeşiim konuyu trolleme forum bu insan aklına takılanı soruyor işte o zaman forumun bi anlamı kalmaz Hadi sana iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyX Epsilon -- 15 Eylül 2013; 16:37:45 >
  • Olayı otomatik ataklarında olduğuna göre hyper carry
  • Hyper Carry
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vayne ve Kog Maw'dan sonra hyper carry sayılabilir. Sonra tristana gerçi Tristana ilk üçte bana göre neyse kolay gelsin 4. hyper carry olarak Twitchi ekleyebilirsin
  • Tristana hyper carry mi ?

Kog , Vayne. bu 2 sini sadece koruyun. bunlar ace alıyorlar tek başlarına. Sadece koru başka birşey yapma .
  • vayne>twitch>kog>trist
  • tristina 703 menzili oluyor oyun sonunda q su ile 2.50 saldırı hızı yapıyor w atıp kesiyor tekrar uçuyor tabikide hyper carry
  • Twitch hyper carry değildir, stabil bir buildi itemlerini tamamlamış bir ad carry kadar carrydir. Evet son patchlerle Draven'den sonra en iyi adc sayılabilir, earlysi baya baya çok iyidir. :)

Ayrıca Uzakdoğu elemelerinde/dereceli oyunlarında genelde Twitch alınır, çünkü Uzakdoğu'da oyun kule bazlıdır ,late game oynanmaz çoğu zaman. Twitch'de Early'si en iyi adc(Belki Varus'da bir nebze olabilir) olarak düşünüldüğünden çok picklenir hatta banlandığını bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Tristana hyper carry mi ?

Kog , Vayne. bu 2 sini sadece koruyun. bunlar ace alıyorlar tek başlarına. Sadece koru başka birşey yapma .

Tristana'dan daha iyi kendini koruyan ADC yok, Vayne'i Twitch'i de late'de döver. Tristana hyper carry'dir ayrıca evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Bence vayne den sonra 2.guclu adc

bence 2ie almış caitlyn en güçlü adc
  • oww benden ne istiyovsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Tristana hyper carry mi ?

+1. Kog ve Vayne hyper carry sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

vayne>twitch>kog>trist

Bence

Twitch > Kog > Vayne > Trist
  • Ovv benden ne isiyovsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

vayne>twitch>kog>trist

+1
  • Ovv benden ne istiyoğvsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.