Şimdi Ara

Twitch i Polat Alemdar gibi oynamalı, hiç ölmeyecekmiş gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü neden? Adamları gafil avlayıp, paniklettirip baya hasar verebilme ihtimalin var. Ben mesela normalde kesemeyeceğimi bilsem bile, 2-3 kişiye bile dalarım tw ile. Tw normal adc gibi oynanmaz. İntihar bombacısı gibi milletin dibine dibine gireceksin, hiç beklemediği arkasından falan. 1-2 saniye afallıyor adam saldıramıyor. Sen de kesiyorsun. 1v1 dariusa bile dalmışlığım vardır. Böyle durumlarda %90 siz kesersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Eylül 2019; 0:6:12 >

• Oyun da ki en kırılgan şampiyondan biri seri olman lazım saldırırken yani item olarak saldırı hızı ağırlıklı itemler kasılmalı
    Runan kasırgası ve ulti ile fena can yakar tf de penta bile rahat atıyor fakat bir stun da işi biter kırılgan şampiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    Useless olmaya da en müsait şampiyon kırılganlığından dolayı. Zaten birkaç kez vurdun mu herkesin canı yarım olur ordan halleder takım. İşte o yüzden zaten ölümü göze alacaksın 5 kişiye tek başına dalacaksın, öyle bir yerden dalacaksın ki şaşıracaklar. Çoğu zaman ben böyle yapıyorum, işe yarıyor insanlar saldırsak mı kaçsak mı şaşırıyorlar. Saldırıp kesseler bile baya bir vurmuş oluyorum. Böyle Chuck Nurris gibi bodoslama gircen.
    Sonunu dusunen, penta atamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Eylül 2019; 14:45:14 >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Koruyucu melek ve sağlam koruyan biri ile onu da çözersin bir de can çalma itemleri varsa ölmeden 10 saniye de bile penta atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 14 Eylül 2019; 13:59:37 >
  • Bu dediğini low eloda yapiyorum dediğin gibi oluyor da mainimde denedim çok hızlı tepki veriyorlar birkac kere denedim kafama çöktüler 4 report yedim.

• Oynadığımda genelde kaybetmediğim nadir şampiyonlardan. Değeri bilinmiyor.
  • Güzel şampiyon ama suikastçı ormancılara karşı veya jax tarzı dövüşçülere karşı zayıf kalıyor hele birde geriye düşerse oyundan silinip gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.