Şimdi Ara

Twitch mi Wayne mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutergun

vayne oynaması çok zevkli lucianda öyledir

Wayne aklimda luci var ama nerften sonra damageo azaladi gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne ile toplan 500 macim var bir kere bile wayne yazmadım :d değişik olmuş :d

Plat3 altinda vayne freeeloooo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch al daha adını bile düzgün yazamadığın şeyi oynamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubisoft Entertainment -- 16 Aralık 2014; 9:55:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay diyorsan cait tris

• Twitchle lanede ezilme ihtimalin çok yüksek ama sana önerim cait veya jinx lanede ezilmek icin mal olman lazım ve zor da değiller bence sen becerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gecgelen kuruit -- 16 Aralık 2014; 10:20:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lil'Wayne

• -I SUPPORT, SUPPORT YOUR LANE
    +WITCH DOCTOR SUPPORT MY "WAYNE"
    -I SUPPORT YOUR "WAYNE"

GIFF ME MANA!

• birisi adc diğeri milyarder bir kara şovalye çok saçma seçenekler bunlar.
  • Aristokrat Vayne :) skin tavsiyesi şirketten
  • Bruce wayne

• Wayne Rooney
  • Wayne Rooney

• Saydıkların latede güçlü şampiyonlar ayrıca yanında iyi supp olmazsa zorlanırsın o yüzden lucian ez gibi şeyler daha rahat çzellikle caitlyn alırsan hem lanede hem latede rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellTruant

Caitten daha kotu late gamei olan adcleri sayar misiniz bi bana düşmüyor diyen arkadaşlar aklima varis ve quinn dışında gelmedi benim earlyde en iyi adcleri sayın desem ne dersiniz peki ? Bu nasıl dusmemek adcler arasında sıralama yapacaksin latede düşüyor düşmüyor diyeceksen en iyilerdenken en kötülere girmek düşmek değil mi simdi

Düşmek ayrı, etkisinin azalması ayrı. Late gamede belki earlydeki kadar güçlü değil ama düşüyor denecek kadar etkisiz de değil. Ayrıca Ezreal, Graves, Sivir, Mf, Urgot ve bir ihtimal Corki bunların da late gamedeki durumunun Caitlyn'den çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Geriye sadece Ashe, Vayne, Tris, Kalista, Kog, Jinx, Twitch, Draven, Lucian kalıyor. Ki işlevsellik anlamında Draven'ın durumu da tartışılabilir, balta tutma ihtiyacından dolayı iyi bir oyuncu karşısında yalan olabilir team fightı, belki bir vuruşu daha çok vurur Cait'ten ama Cait daha fazla vuruş yapma imkanına sahip. Cait yani late gamede de ortalama denebilecek bir adc. Ama onun herhangi bir ortalama adc'nin üstüne çıkartan şeyse karşı takımın picklerine ve team fight'ın gidişatına göre bazen uzun rangeli hyper carryler hariç bütün herolardan daha işlevsel bir hal alabiliyor. Bu heroya latede düşüyor denemez bence, seni bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 17 Aralık 2014; 16:47:09 >

• Twitch akar

• Twitch
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.