Şimdi Ara

Twitch mi Wayne mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derecelide adc bana kalmadıkça almıyorum pek sevmiyorum oynamayi.Elimde tris luci corki ashe falan var.Ama ben bana adcyi sevdirecek ve lanemde ezilmemesi kplay olan adc ariyorum.Onerileriniz nelerdir ? Brn wayne ile twitch arasinda kaldim

Edir : önceden cait yazmistim ama caiti gordum ve sevmesim.Late gamese tadsiz anilarim oldu kendisiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarican10 -- 15 Aralık 2014; 22:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twitch oynaması çok zevkli cait biraz daha safe pick bence. twitch tf adc si, cait kite herosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 28 Kasım 2014; 13:01:23 >
  • Cait al.

• Eğlence bakımından twitch

Ama artık twitchi sempatik bulmuyorum eskiden GÖLĞGELEĞİN İÇİĞNDEĞN SAĞDIĞIYOĞUM diyordu. Artık demiyor wth

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Eğlence bakımından twitch

Ama artık twitchi sempatik bulmuyorum eskiden GÖLĞGELEĞİN İÇİĞNDEĞN SAĞDIĞIYOĞUM diyordu. Artık demiyor wth

Ayynen. Benden ne istiyoğsun falan derdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarican10 kullanıcısına yanıt
    Twitch'in laning phase i o kadar iyi değil, biraz da supportuna bakar. Caitlyn ve Twitch arasında kaldığın için Caitlyn alman daha mantıklı. Sonuçta mainin AD Carry değil ve Caitlyn'in menzili ve E yeteneği sana oynama açısından kolaylık sağlar. Elinde Corki ve Lucian varsa ikisini de oynayabilirsin. Lucian'a belki biraz alışman gerekir sonuçta mekaniği olan bir şampiyon ama Corki'de sıkıntı çekeceğini sanmam.
  • Caitlyn.

Steady...
  • :D Cait ile dakika 30 dan sonra iş yapamazsın ama twtich forever
  • İngilizcesi en güzeli i was hiding huehuehuehue.twitch eglenceli ya.caitlyn dümdüz hero
  • Caitlyn, Teemo ve Nidalee'den sonraki en gıcık champtır. Oynamayın oynattırmayın.
  • twitch e hic bulasma hyper carrydir beceremezsin. caitlyn alir rahatina bakarsin farma yatarsin.

• Twitchh daha cok seviyorum ben nazi arkadaslar beceremezsin demisler de adamin nasil oynadiginin nerden biliyorsunuz

• Ya deli olucam düşmüyor cait latede düşmüyor.Her hero vayne gibi 3 atamaz anlayın işte

• Sırf Twitch'in giji giji (gizli gizli) demesi için bile alınır twitch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Ya deli olucam düşmüyor cait latede düşmüyor.Her hero vayne gibi 3 atamaz anlayın işte

Delinin biri Caitlyn almis oynamayi becerememis late'de oyundan dusuyor demis.Bizim diger delilerde buna hemen atlamis her Caitlyn konusunda Late'de dusuyor sacmaligini zirvaliyorlar.

• cait
  • oyunların late e kalıyorsa twitch, erken bitiyorsa cait.
  • Caitten daha kotu late gamei olan adcleri sayar misiniz bi bana düşmüyor diyen arkadaşlar aklima varis ve quinn dışında gelmedi benim earlyde en iyi adcleri sayın desem ne dersiniz peki ? Bu nasıl dusmemek adcler arasında sıralama yapacaksin latede düşüyor düşmüyor diyeceksen en iyilerdenken en kötülere girmek düşmek değil mi simdi

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    vayne oynaması çok zevkli lucianda öyledir
  • Sana önerim lucian oynaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.