Bildirim
Twitch'te yayın yapmak istiyorum sistemime bakarmisiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düz ryzen 5600 alınız. Perf. farkını hissetmezsiniz bile. Arada 800-900 tl oynuyor.
O aldığınız soğutucunun stok soğutucudan bi farkı yok İşlemci farkının bi kısmi le düzgün bi kule tip soğutucu alınız.
-
bu nasil hocam
-
İşlemci gücü olarak aynı sayılırlar Fakat intelin e.kartı tabi ki daha iyi .Ama gamaboster kasadaki power ,zayıf.
-
Harddiske 1788 TL vereceğinize ssdyi 1 TB yapın. Oyun yükleme süreleri harddiskte uzun sürecektir, yayında kimse beklemek istemez.
Ya da tek tek alıyorsanız, bunu tercih ediniz. Yalnız B760m ds3h gibi ssd soğutması olan bir anakart tercih ediniz.
2700 TLitopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıKIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB NVM Gen3x4 M.2 2280 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma)| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/kioxia-exceria-plus-g2-2tb-nvm-gen3x4-m2-2280-ssd-3400mb-okuma-3200mb-yazma_u14924
-
Ekran kartını 2. El alabilirsiniz amacım reklam yapmak değildi ama ben bile 0 msi 4060 ti 16 gb ventus 2x i 14.500 e satıyorum. Bu sayede daha iyi işlemci, bileşen tercih edilebilir -
twich için tek bilgisayardan yapılıcak ise işlemci ryzen 7700 minimum olmalı üstüne obs ve oyun vs oynayacagın için ramin minimum 32 olması lazım gene minimum rtx 4060ti 16 gb olmalı nvdia studio üzerinden yayın işlerini halledin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X