Şimdi Ara

TWİTTER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler TWİTTER üye oldum ama ne işe yarıyo anlamadım.Bileniniz varsa sevinirim.Birde türkçesi varmı?Teşekkürler.

• bilmediğin şeye niye üye oluyon birader
  • twitter türkçe olmasın ameleler dolmasın
  • İngilizce bilince amele olunmuyor yani..Onların yaptıkları yanında bizimkiler az bile kalıyor!!
  • Bilmedigin seye neden uye oldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy__

twitter türkçe olmasın ameleler dolmasın

Ne alakası var İngilizce biliyorsun galiba böyle konustuguna göre ama sende benim gözümde amele'sin?Demekki illa türkçe ingilizce fransızca olması gerekmiyo amele her yerrde var
  • Şimdi sen o zaman ne yaptığını ogun ne gibi şeyler yaptığını falan yazıyo herkes takip etme ve takip edilme sayısı falan var ilginç birşey ama 5den fazla real arkadaşın yoksa pek sarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitter gündem açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: regex

quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy__

twitter türkçe olmasın ameleler dolmasın

Ne alakası var İngilizce biliyorsun galiba böyle konustuguna göre ama sende benim gözümde amele'sin?Demekki illa türkçe ingilizce fransızca olması gerekmiyo amele her yerrde var

kızlara sarkıntılık yapanlara sözüm
  • Bilmediğin seye neden üye oldun diyenler sizde bilmiosunuz ozaman.Bilsen cvp verirsin madem bilmiosun niye cevap veriosun ulenn.Twitter den açtık amelelikten çıktı konu.Gereksiz konuşmayın başlıcam şimdi.Klozete Teşekkürler cvp için.Şurda iki muhabbet edelim diyoruz.Sanki ben bilmiyormuyum googleden sorgulayıp öğrenmeyi.
  • twitter deki profiline o an ne yaptığını, yakında yapacaklarını yada yakında yapacağın etkinlikleri yazıyorsun arkadaslarında yazdıklarınla senin hakkında bilgiye sahip oluyorlar...
  • Kimse olmadığı için ben ünlüleri takip ediyorum

Selçuk Erdem
    Erdil Yaşaroğlu
    Hülya Avşar
    Melis Birkan
    Mirgün Cabas
    Ahmet Hakan
    Fatih Altaylı
    Banu Güven
    Burcu Esmersoy
    Nazlı Ilıcak
    Cengiz Çandar
    Şebnem Bozoklu
    Sertap Erener
    Ezgi Başaran
    Oray Eğin

Ve niceleri.
  • twştter a anlık seyler yazabiliyorsun bi nevi o anda ne yapıyorsun veya ne dusunuyorsun gibi bir sey
  • Bence senin benim gibi kişilere boş birşey .Eğer ünlüysen yada firman varsa reklam amaçlı kullanabiliyorsun yoksa kimse seni takip etmiyor sen başkalarına bakıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

Bence senin benim gibi kişilere boş birşey .Eğer ünlüysen yada firman varsa reklam amaçlı kullanabiliyorsun yoksa kimse seni takip etmiyor sen başkalarına bakıyorsun :)

• quote:

Bence senin benim gibi kişilere boş birşey .Eğer ünlüysen yada firman varsa reklam amaçlı kullanabiliyorsun yoksa kimse seni takip etmiyor sen başkalarına bakıyorsun :)

aynen üye oldum saçma sapn bi yer bi halt yapılmıyo ama ünlü kişilerin sayfaları sürekli hareketli,ayrıca acayip acayip şeyler yazıp dikkat çekiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

aynen üye oldum saçma sapn bi yer bi halt yapılmıyo ama ünlü kişilerin sayfaları sürekli hareketli,ayrıca acayip acayip şeyler yazıp dikkat çekiyolar

Mesela nefise su içse yazıyor ama su içtiğine bile mesaj atan var :) google,youtube,ea vb firmalar oyunları falan duyuruyor gelişmeleri ilk önce oraya yazıyor o tarafı güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 5 Kasım 2009; 20:50:44 >

• Sizler twitter ı kullanım klavuzundanmı öğrendiniz yada siteyi berabermi kurdunuz ?
    İnsanda bi eksiklik görmeyin hemen üstüne çıkarsınız zaten işiniz ne sanal alem egocuları...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.