Şimdi Ara

Twitter bildirimleri gelmiyor ios 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1.1. Yüklüydü bildirim gelmiyırdu şimdi 8.1.2 yaptım yine twitter bildirimi gelmiyor neden olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOM

8.1.1. Yüklüydü bildirim gelmiyırdu şimdi 8.1.2 yaptım yine twitter bildirimi gelmiyor neden olabilir ?

bende de kelimelik diye bir oyun yuklu tum uygulamardan bildirim geliyor ama ondan gelmiyor nedenini bende bilmiyorum

• Aynı sorunu yaşıyorum.. Bilen varsa bi el atsın..

• ayarlar a girin
    en alttan uygulamayı bulun
    uygulamanın ismine tıklayın
    bildirimlere girin
    bildirimlere izin ver deyin
    altta 3 tane resimden 2. veya 3. yü seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 11 Aralık 2014; 3:01:53 >
  • Herşeyi yaptım yineden olmadı

• Bende de Youtube bildirimleri gelmemeye başladı. 4S, 32GB, 7.1.1 yüklü. Cihazı biçimlendirip fabrika ayarlarına geri dönsem düzelir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arazion kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ıpad kullanıyorum. Facebook ve twitter da tweet atınca yada facebook da bişeyler paylaşınca zamanı 10 saat önce filan gibi garip garip zamanlar gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle telefondan Twitter uygulamasını kaldırın ve Ayarlar bölümünde bulunan Twitter bölümüne girip hesabınızı silin. Sonra PC üzerinden giriş yaparak Ayarlar- Uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri kaldırın. Daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. iPhone 5 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skofield

Öncelikle telefondan Twitter uygulamasını kaldırın ve Ayarlar bölümünde bulunan Twitter bölümüne girip hesabınızı silin. Sonra PC üzerinden giriş yaparak Ayarlar- Uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri kaldırın. Daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. iPhone 5 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.

Arkadaşım çok sağol gerçekten yapmadığım şey kalmamıştı oldu teşekkür ederim

• Twitter uygulamasında ayarlara gidin, bildirimleri seçin ve keyfinize göre ayarlayın. İsterseniz her şeyin bildirimi gelir isterseniz Twitter sizin için seçer azaltır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.