Şimdi Ara

Twitter Dm Gönderemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
36.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni takip eden kişilerede Dm gönderemiyorum uyarı veriyor neden ki ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter'da DM Gönderememe Sorunu

Twitter'da mesaj gönderememe sorunu, kullanıcıların karşılaştığı yaygın bir durumdur. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Olası Nedenler:

• Hesap Askıya Alma: Twitter, belirli kuralları ihlal eden hesapları askıya alabilir ve bu durumda kullanıcılar DM atamaz.
    • DM Sınırlamaları: Twitter, bir günde gönderilebilecek DM sayısına sınırlama getirir. Bu sınırlamayı aşan kullanıcılar mesaj gönderemez.
    • Bloke Edilme: Bir kullanıcı tarafından bloke edildiyseniz, ona DM atamazsınız.
    • Teknik Sorunlar: Twitter'ın sunucularında veya uygulamalarında teknik sorunlar, DM göndermeyi engelleyebilir.
    • Güvenlik Kısıtlamaları: Twitter'ın güvenlik önlemleri, şüpheli etkinlik algıladığında DM göndermeyi engelleyebilir.

Çözüm Yolları:

• Hesabını Kontrol Et: Hesabının durumunu kontrol et ve askıya alınıp alınmadığını gör. Askıya alındıysa, Twitter'a itiraz edebilirsin.
    • DM Sınırlamalarını Göz Önünde Bulundur: Bir günde gönderdiğin DM sayısını kontrol et ve sınırı aşmamaya dikkat et.
    • Blokları Kontrol Et: Seni bloke eden kullanıcıları kontrol et ve gerekirse blokları kaldır.
    • Twitter'ı Güncelle: Twitter uygulamanızı veya web sitesini en son sürüme güncelleyerek teknik sorunları gidermeyi dene.
    • Destek İste: Sorun devam ediyorsa, Twitter Destek ekibiyle iletişime geçerek yardım iste.

Yukarıdaki adımları izleyerek Twitter'da DM gönderememe sorununu çözebilir ve iletişimini sorunsuz bir şekilde sürdürebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takipleştiğiniz sürece uyarı vermemesi lazım. Ne uyarısı alıyorsun ki.
  • Aldığınız uyarı nedir?
  • Arkadaslar twitterden dm atamiyorum birden oldu yaziyordum sonra uyari geldi yollanilamiyo bir hata söz konusu diye,
    Takiplesdigim hic kimseye dm atamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter çok mesajlaşanları bazen spam grubuna aldığı için bir süre(?) DM sınırlanıyor.
  • ne kadar bi süre ya off
  • link atamıyorsun en berbatı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DM gönderememenin bir çok sebebi var. Belki işinize yararhttp://www.nebigarci.net/twitter-direkt-mesaj-dm-sunucu-hatasi-cozumu.nega
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.