Şimdi Ara

Twitter düzenleme tuşunun ayrıntıları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter düzenleme tuşunun ayrıntıları belli oldu

Twitter’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ilk etapta Twitter Blue abonelerine yönelik olacak düzenleme özelliği ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Özelliğin kullanıcılara nasıl görüneceği de ortaya çıktı. 

Twitter düzenleme özelliği netleşiyor

Kullanıcı bir gönderiyi yayınladıktan sonra web üzerinde sağ taraftaki 3 noktalı menüye tıklayınca karşınıza çıkıyor. Burada düzenleme tuşuna basarak gönderiyi düzenlemeye başlayabiliyorsunuz. Mobilde ise kalem simgesine basarak doğrudan geçiş yapabiliyorsunuz. 

Ayrıca Bkz.Twitter'da "düzenle" özelliğinin nasıl çalışacağı belli oldu

Düzenlenmiş gönderilerde bununla ilişkili bir uyarı tanımı iliştiriliyor. Ayrıca hitap ettiği kitlenin değiştirilemeyeceği belirtilmiş. Yine gönderiler ilk 30 dakika içerisinde düzenlenebiliyor. Yani çok eski gönderilerde böyle bir imkân olmayacak. En çok merak edilen konu buydu. Yaptığını düzenlemeleri görebileceğiniz bir geçmiş sayfası da mevcut. Henüz düzenleme özelliği ne zaman kullanıma sunulacak bilinmiyor. 

• Ağa bu tuş gerçekten 10 kere haberini yapmaya değecek nitelikte bir tuş mu anlamadım. Bildiğimiz düzenleme tuşu işte adam tıklayıp attığı yazıyı düzenleyecek. Ben mi yanlış anlıyorum :D

• umcoder kullanıcısına yanıt
    Bana göre de yararlı bir özellik. Çünkü yazıyorsun paylaşıyorsun bir kelime hata varsa gönderiyi komple kaldırıp yeniden yazmak gerekiyor. Düzenleme seçeneği olsa hatayı düzeltip devam edebilirsin.

• Düzenleme özelliği sınırlı olmalı yani. 1 dakika zamanın olmalı gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    O zaman bu tuş gönderi atıldıktan sonraki 10 dk içerisinde aktif olmalı. Daha sonra kullanılamaması gerekiyor. İnsanları kandırmaya yönelik olacak yoksa.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Zaten haberdede ilk 30dk geçerli diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Haberde diyorda 30 dk bile fazla Elon musk bunu sınırsız yapar bela olur millete

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar :D Ne yapsa bişey diyemeyiz.Parasıyla değil mi kardeşim der :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.