Şimdi Ara

Twitter-Facebook kapak foto mobil uyumlu hale nasıl gelir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, konuyu aradım fakat bulamadım forumda..
    Twitter ve Facebook daki kapak fotoğraflarımı nasıl mobil uyumlu hale getirebilirim arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi ?
    Resmi kırpsam pc de sıkıntı veriyor fakat mobilde düzgün görünüyor
    twitter-facebook kapak boyutlarına resmi orantıladığımda resim dağılıyor basık hal alıyor..
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• carsii kullanıcısına yanıt
    Resimlerin koduna width:100%; değerini verirsen, esnek hale getirmiş olursunuz.Böylelikle farklı çözünürlüklerde resmi kayıp vermeden görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
    dediğiniz kodu nasıl ve nereden yapacağım ?
    Bunu kodları görmeden söyleyemem.İsterseniz Ilgili Sayfanın tüm kodlarını buraya yazın, ona göre tekrar bakayım.Bu arada yanlış anlaşılma olmadın diye, siz bu kapak fotoğraflarını sitede yayınlıyorsunuz ve mobile uyumlu hale getirmeye çalışıyorsunuz.Doğru mu anladım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    galiba yanlış anlaşıldı :)

elimde 2126x1018 px resim var, bu resimleri facebook ve twitter a yüklediğimde istediğim sonucu alıyorum fakat telefondaki uygulamadan giriş yaptığımda resimin aşağısını boş vaziyette görüyorum.
    bu sorunu nasıl çözebilirim onu soruyorum :)
    yani kod yazılcak bi durum yok.
    Tamam şimdi oldu, mobilden girince direk kodla ilgili bir sıkıntıymış gibi algıladım.Aslında o bir sorun değil.Şöyleki, telefondan girdiğiniz çözünürlük haliyle bilgisayara oranla düşük kaldığı için, otomatik olarak genişlik değerini düşürüyor.En boy oranını da korumak için, yükseklikte belli ölçüde azalıyor.Bu durumda da sizin gördüğünüz hali ortaya çıkıyor.Eğer bu resim, sizin yapmış olduğunuz bir çalışma ise, bu kadar yüksek çözünürlük yerine facebook ve twitter ölçülerine uygun bir şekilde tekrar yaparsanız ölçüler zaten küçük oldukları için bir sorun çıkmayacaktır.Aksi takdirde daha düşük çözünürlüklü başka bir resim kullanmayı deneyin.
    cevap ve ilgin için teşekkür ederim, mecburen artık çalışmayı o şekilde düzenleyeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.