Şimdi Ara

Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak
    Twitter, iki adımlı kimlik doğrulama için sms kullanımını ücretli yaptı. Twitter’da SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanabilmek için artık Twitter Blue abonesi olmak gerekiyor. Kullanıcılar, hesaplarının güvenliğini sağlamak için Google Authenticator gibi üçüncü parti kimlik doğrulama uygulamalarını kullanmak zorunda.

Ayrıca Bkz.Twitter sarı tik ücreti ortaya çıktı: Ödemeyenlerin rozeti alınacak

Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak
    20 Mart’tan itibaren SMS aracılığıyla iki faktörlü kimlik doğrulamanın kullanımı için Twitter Blue aboneliği gerekecek. Twitter, son tarih itibarıyla hâlâ Blue aboneliği  almamış tüm kullanıcılar için iki faktörlü kimlik doğrulamayı otomatik olarak kapatacak. Zaten şu anda uygulama açıldığında çıkan uyarı mesajında doğrudan kapatmaya yönlendiriliyor.

Twitter, SMS bazlı kimlik doğrulamanın kötü niyetli kişiler tarafından istismar edildiğini söylüyor. Fiziksel güvenlik anahtarları veya kimlik doğrulama uygulaması kullananlar için Blue aboneliğini zorunlu kılma gibi bir durum söz konusu değil; en azından şimdilik…

Kaynak:https://blog.twitter.com/en_us/topics/product/2023/an-update-on-two-factor-authentication-using-sms-on-twitter

• İşin ilginç yanı iki faktörlü doğrulamayı kapatmazsan hesabı kapatırız diyor neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sene bilmem kaç recep ivedik filmli facebookta 60 lık gold paket kullanıyorum platinium pakete geçicem diyor elon recep ivedik izliyor sanırım her şey money nereye kadar ?

• Twitter'ın içine etti bu adam. Kullanıcıların hesap güvenliğini düşünmeyen birisi demekki. Yakın zamanda bundan geri döneceklerini düşünüyorum ama bir çok twitter kullancısını kaybetmiş olur.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    içine etmedi milletin gazına gelip 44 milyar dolara aldı sonradan yaptığının aptallık olduğunu anlayınca verdiği parayı çıkarmanın derdine düştü. Kim olsa hemen hemen aynı şeyleri yapar

• Yakında parayı veren için aktif olan hesapları başkasına da satar bu adam. Aha buraya yazıyorum. Hesap güvenliğimiz yok neredeyse.

• Başta bu tarz şeyler saçma gibi görünse de zamanla insanlar alışıyor ve olağan bir şey miş gibi algılamaya başlıyor. Blue aboneliği için de çok şey söylendi ama bakıyorum ber 10 elemandan biri blue abonesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    yapmaz aga yapmaz. o kadar paran olunca biraz mantıklı düşünürsün kuduz köpek gibi apple'a savaş açıyorum yeahh tarzı hareketler yapmazsın. babadan zengin olunca paranın değerini bilmeyen bir enayi işte

• yakın zamanda her ileti içinde para alırlar bunlar

• bir sosyal medya şirketi nasıl yönetilmez, ileride kitabını yazıcaklar bunun

• Sabah karşılaştım. "Şimdilik Geç" seçeneğini seçtim blue abonelik hastalarına karşı bir garezi mi var anlamadım -_- Hani daha real ve sosyalliğin zirvesi ortam yapacaktı.

• hesabı kapatırım daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.