Bildirim
Twitter İstatistik
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: five finger death punch
Merhaba arkadaşlar, geçen gün twitter'da geri dönüp bakayım, fazlalıkları sileyim falan diye kurcalamaya başladım sonra aklıma şöyle bir soru geldi; twitter'da kişi "en kullanılan kelime" gibi yararlı ve eğlenceli istatistikleri veren eklenti veya bir site mevcut mu?
+1 -
quote:
Merhaba arkadaşlar, geçen gün twitter'da geri dönüp bakayım, fazlalıkları sileyim falan diye kurcalamaya başladım sonra aklıma şöyle bir soru geldi; twitter'da kişi "en kullanılan kelime" gibi yararlı ve eğlenceli istatistikleri veren eklenti veya bir site mevcut mu?
cümle anlam itibariyle düşük bi cümle olmuş sanırım, bişey anlamadım. biraz daha açıklayıcı yazar mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: klavye86
quote:
cümle anlam itibariyle düşük bi cümle olmuş sanırım, bişey anlamadım. biraz daha açıklayıcı yazar mısın?
evet farkettim yazım hatası olmuş.
-kişinin belli tarihler arasında veya twitter kullanmaya başlanılan günden beri en çok kullandığı kelime
-facebook'ta bulunan arkadaşlığını gör tarzı bir hizmet; etkileşimler, ortak takip edilenler, mentionlar vs.
-takipçi istatistiği (kim ne zaman takibe başlamış gibi)
aslında bunun gibi bir sürü şey var ama şu an aklıma gelmiyor. Manage Flitter tarzında takip etmeyenleri gör gibisinden uygulamalar mevcut ama böyle istatistikler vermiyor(verdiği bir takım istatistikler veriyor fakat PRO olmak gerek, onlar da yukarıda saydığım şeyler değil ve site ingilizce). bu özellikleri ve daha fazlasını içeren eklenti ya da web sitesi (artık her neyse) var mı? yoksa da forumdaki webmasterlara fikir olsun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- twitter profil güncellemesi başarısız
- twitter"da engellediğim kişinin tweetlerini görebilir miyim
- twitter arama önerileri silme
- okunmamış mesaj var görünüyor ama görünürde yok instagram
- twitter canlı yayın açılmıyor
- twitter video indirme nasıl olur
- twitter hesabı silme linki
- bedava mavi tik
- x giriş hatası
- x de beğenileri gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X