Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Twitter yasağından sonra DNS yasağıda koyduk :-)

Artık girmek için DNS değiştirmek değilde VPN tarzı hizmet almak yada TOR browser kullanmak lazım.
    firefox için şu eklentiyi önerebilirim.
    http://www.anonymox.net/en

https://kemgozleresis.org.tr/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

şu an girebilen var mı ? DNS de sökmüyor galiba artık

mobile.twitter.com
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Lan bi çekip gidin be.

Bu konu parti konusumu

Zaten cinimiz tepemizde
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaww zaten saçmasapan bi uygulama twitter kapatılsa ne kapatılmasa ne ??

Hayat memat meselesi yaptınız resmen

bazı gezi kafalıların yüzünden tüm bunlar başınıza geliyor akıllı olun akıllı
  • dns lerde patladı ...ya sabır ya sabır
  • Cepten tunnelbear kullanin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atast

Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Twitter yasağından sonra DNS yasağıda koyduk :-)

Artık girmek için DNS değiştirmek değilde VPN tarzı hizmet almak yada TOR browser kullanmak lazım.
    firefox için şu eklentiyi önerebilirim.
    http://www.anonymox.net/en

https://kemgozleresis.org.tr/tr/

adamım dünyada dns engelleyen ilk ülkemi türkiye yoksa son ülkemi
    dış medya sitelerine gir 7 yıl önce ingiltere dns yasağıyla internet erişimini kraliyet istediği için sınırlamıştır oku
    çamur atında ne olursa olsun mantığı bu yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Gece gece yine sinirlendim.
    Twitter'a girenler Cumhurbaşkanının hesabına bir girsin baksın...
    https://twitter.com/cbabdullahgul
    Bir ülkenin Cumhurbaşkanına asla bu kadar hakaret edilemez edilmemeli. Twitter kapatılınca insanların elinden küfür etme özgürlüğü mü alınmış oldu?
    Türkiye'de iktidar kapatıyor ancak buna kullanıcıların kötüye kullanımları neden oluyor?
    Aynı şeyler Avrupa ülkelerinde olmuyor, ABD'DE olmuyor.
    Vaktiyle A.Necdet Sezer'i çok mu seviyorduk, Hayır. Bir sürü çorap ördü başımıza ancak hiçbir zaman küfür etmedik.
    Ecevit ülkenin canına okudu ama asla saygısız olunmadı.
    Birde alışmışlar Tayyip erdoğan için diktatör diyorlar. Seçimle diktatör mü gelirmiş. Halkın %50'sini beğenmezsin, koyun makarnacı dersin. Senin seçeceğin Kemal Kılıçdaroğlu daha mı iyi, onu da ben beğenmek zorunda mıyım?
    Akşama kadar Tayyip Erdoğan'ın ölmüş anasına küfür ediliyor, sonra Tayyip diktatör mü oluyor?
    CHP Genel Başkanı, Youtube üzerindeki bir adamın nicki ile başbakana hitap ediyor. Adamda zerre siyasi karizma yok. Muhalefet olmayı başaramamış adamın Başbakan olduğunu aklınız alabiliyor mu?
    Bozkurt işareti yapacak kadar şaşkın, Ankara'da ezelden kan davaları olan MHP tabanlı birini Belediye Başkan adayı yapıyor. MHP'LİLERİN CHP için oy kullanacağını sanacak kadar saf, beceriksiz.

Seçimle diktatör gelir evet Al sana seviceğin bir örnekhttp://tr.wikipedia.org/wiki/1946_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri
    %61 :) Tarihi rekor

Bu zamanda diktatör gelmez. Bir sürü parti var. Ancak 4 partinin oyu yüksek.
    Herkes sandık başında istediği partiye oy verir.
    Bana koyun kuzu diyerek AKP haricinde bir partiye oy vereceğimi mi sanıyorsun. Göbeğini kaşıyan adam mıyım ben.
    Devletten makarna mı aldım?
    Bu ülkeyi gerçekten aydınlık yarınlara çıkaracak, insanların dinine diyanetine düşüncesine karışmayacak. Ekonomiyi, ülkeyi yükseltecek bir lider varsa söyleyin onu destekleyelim.
    Youtube üzerinden AKP aleyhine şişirme videolarla kimse CHP için oy vermez. Artık kirli siyasetten CHP'DE vazgeçmelidir.

Geçenlerde kuzey kore seçimleri oldu ve dikdatör geldi başa evet oyu verenler bi kutuya hayır diyenler ayrı kutuya oy attı ve kendisine oy vermeyenleri
    Tek tek tespit etti

• quote:

Orijinalden alıntı: okestik

quote:

quote:

quote:

Bir ülkenin Cumhurbaşkanına asla bu kadar hakaret edilemez edilmemeli. Twitter kapatılınca insanların elinden küfür etme özgürlüğü mü alınmış oldu?
    Türkiye'de iktidar kapatıyor ancak buna kullanıcıların kötüye kullanımları neden oluyor?
    Vaktiyle A.Necdet Sezer'i çok mu seviyorduk, Hayır. Bir sürü çorap ördü başımıza ancak hiçbir zaman küfür etmedik.
    Birde alışmışlar Tayyip erdoğan için diktatör diyorlar. Seçimle diktatör mü gelirmiş. Halkın %50'sini beğenmezsin, koyun makarnacı dersin. Senin seçeceğin Kemal Kılıçdaroğlu daha mı iyi, onu da ben beğenmek zorunda mıyım?
    Akşama kadar Tayyip Erdoğan'ın ölmüş anasına küfür ediliyor, sonra Tayyip diktatör mü oluyor?
    CHP Genel Başkanı, Youtube üzerindeki bir adamın nicki ile başbakana hitap ediyor. Adamda zerre siyasi karizma yok. Muhalefet olmayı başaramamış adamın Başbakan olduğunu aklınız alabiliyor mu?
    Bozkurt işareti yapacak kadar şaşkın, Ankara'da ezelden kan davaları olan MHP tabanlı birini Belediye Başkan adayı yapıyor. MHP'LİLERİN CHP için oy kullanacağını sanacak kadar saf, beceriksiz.

Seçimle diktatör gelir evet Al sana seviceğin bir örnekhttp://tr.wikipedia.org/wiki/1946_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri

Bana koyun kuzu diyerek AKP haricinde bir partiye oy vereceğimi mi sanıyorsun. Göbeğini kaşıyan adam mıyım ben.
    Bu ülkeyi gerçekten aydınlık yarınlara çıkaracak, insanların dinine diyanetine düşüncesine karışmayacak. Ekonomiyi, ülkeyi yükseltecek bir lider varsa söyleyin onu destekleyelim.
    Youtube üzerinden AKP aleyhine şişirme videolarla kimse CHP için oy vermez. Artık kirli siyasetten CHP'DE vazgeçmelidir.

Geçenlerde kuzey kore seçimleri oldu ve dikdatör geldi başa evet oyu verenler bi kutuya hayır diyenler ayrı kutuya oy attı ve kendisine oy vermeyenleri
    Tek tek tespit etti

kuzey kore = türkiye öylemi

• Tunnel bear - sınırsız bağlantı - VPN

Totalde 3 dakikamı aldı. Keşke hiç gerekmese idi ama maalesef.

Bir bakıma iyi de oldu , bin nasihat yerine anlayamayanlar için musibet oldu. Artık eminim ki karanlığa yürüyenlerin arkasında daha fazla durmayacaklardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Android ve IOS tabanlı cep telefonu ve tabletlerinizde hiçbir işlem yapmanıza gerek yok, ayrıca ücretsiz bir program (ücretli hali de verdiğim linklerde sayfanın en altında) aslında bu programın amacının cepten Flash ları rahatça oynatmak olduğunu bilenler bilir. Bunu yapabilmek için Taipei, Tayvan daki bir cloud servere bağlanıyor sizin internet sağlayıcınız üzerinden. Böylece sizi bir VPS veya VPN hangisi olduğunu çözemedim üzerinden internete bağlıyor. Hem yasal hem de uğraşmadan twittere bağlanabilirsiniz. Paralı ürün aldım ben enpara ile çok tutmadı zaten. Hepinize tavsiye ediyorum kimse size neden yükledin diyemez. Tam güvenli mi? değil; ama zenmate gibi vpn lerde de eğer flash veya java yüklüyse yine ip niz takip edilebilir çok bir fark yok yani hatta daha güvenli bile olabilir. Saygılarımla...

Itunes Free

Google Play Free

@Mr.FranzZ @forq1ven @Vustic @wiru5 @keremak35 @Felix Felicis @phoenix_88 @uoletesi4 @burk86 @GoldPunch

• Arkadaşlar şunu hepinize söyleyeyim
    Vpn başka sunucu üzerinden erişimdir
    ayrıca piyasada birsürü vpn programı var andorid ve ios da dahil
    hepsinin ip adresleri çok değişkendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk86

quote:

Orijinalden alıntı: okestik

quote:

quote:

quote:

Tek tek tespit etti

kuzey kore = türkiye öylemi

Kuzey kore = Türkiye ?

Mesajımda öyle bişey demedim bunu nasıl çıkardın ?
    Dediğim tek şey sen dedin ki seçimle dikdatör mü gelir ?
    Bunun cevabını verdim mesajı iyi oku

• belki üstte yazmışsınızdır ama yine de pylaşayım.

https://chrome.google.com/webstore/search/zenmate?hl=tr

zenmate :
    bu eklenti ile sorunsuz "twitter" a girilebilir , başbakan olmuşlar tib in başına gelmişler hala bilmiyorlar hiçbir şeyi yasaklayamayacaklarını .Bu ne aymazlıktır ya
  • Amaçları belli yaptığı yolsuzluklar,hırsızlıklar daha fazla yayılmasın diye sosyal ortama engel koyuyorlar.bunun hiç bir açıklaması olamaz.açıklamaya çalışanda 5kuruşluk adam değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Bunların başbakanı Esat. Alnından öptükleri dhkp-c. El ele oldukları da pkk. İşte gezi ruhu böyle bir şey.

Esatın da, dhkp-c ninde pkk nında canı cehenneme.

Sapına köküne dibine kadar Atatürkçüyüm.

Ama maden konuyu açtın;

1- Esat ile rte kankiydi bir zamanlar unutma.

2- pkklı terörisler sınırdan otobüs tepelerinde geldiler Diyarbakır belediyelerine ziyaret yaptılar, çadır mahkemelerde önderimizin isteği ile geldik dediler.
    bu hükümet bunların hepsine göz yumdu.

Şimdi sen söyle kim pkk ile elele

Kör bunlar kör. Hiç bir şey anlatamazsın. Her şeye verecek cevapları var.

Nato kafa nato mermer. Yaftadan , iftiradan başka bir şey yok. Bir de alınlarını seccadeye koyar , allah kitap der bunlar.

@aykutx

1- Halkını bombalamadan önceydi o.

2- PKK belası ve Kürt sorunu Cumhuriyet'in Türklük üzerine kurulmasına dayanır. Burası Almanya değil. Tek köken yok. Arap da var Türk de Kürt de var. 80'lerde ne mutlu Türküm diyene diyerek işkence edersen, insanlara dışkı yedirirsen, kürtçe konuşmayı yasaklarsan bunlar oluyor işte. Aynıları demiyorum. Onda biri siz Atatürkçülere yapılsa iç savaş çıkarırsınız. Ülkeyi bölersiniz. İnsanları ülkeden kovarsınız.

@Yggdrasil Asgard

Keşke senin de ezbere başkalarının aklıyla konuşmak yerine verecek cevabın olsa.

Alakası yok, kürt isyanları Osmanlı zamanından 1850lili yıllardan başlar, en kötü bilgi yarım bilgidir ayrıca cehalet, komik duruma düştüğünün farkına varamamaktır.

Pek çok millet Avrupa'daki havaya kapılıp kendi devletlerini kurmak için isyanlar düzenledi. Kürtler bizden ayrılmadı ama demokratik özerklik yani yerel yönetim istedi. Bu vaat edildi ama zamanı geldiğinde siz Türksünüz diyerek karşı gelenler bombalandı. Sap ile samanı karıştırma. Cahilliğin tavana vurmuş kardeş.

Bunlar sana tekkede öğretilen yanlış bilgiler , gerçekleri öğren gel o zaman tartışırız seninle, bu konular için biraz daha büyümeniz lazım.

Ben üniversite mezunuyum, senin gibi Çağdaş yaşamı destekleme ve çeşitli Kemalist vakıflarda beyni yıkananlardan değilim. Biraz gerçek tarihi oku. İlkokulda okutturulan penguen tarihini değil.

Cahillik gitmiş ama bazı şeyler baki kalmış sende.

Senin seviyene düşmem.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1227846

Sen yukarıyı aşağıyı da bilmiyorsun ben senin aşağında değil yukarındayım. Kafanı kaldır bir bak
    Ayrıca inandığım emeller uğruna hesabımı bile feda edebilirim

• turkopol kullanıcısına yanıt
    g.. Kiliyiz diyenleri bile gorduk

dostum karnıma ağrılar girdi, maf ettin beni :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben adamı böyle madara ederim. Böyle hop oraya, hop buraya koştururum. Cevap vermeyi geçtim, gık diyemez kalırsın, elin ayağın titrer.

Şimdi naş.

Adam sana montajları da vermiş kameraları nasıl kırdıklarını da vermiş. İskelenin oradaki çoğu kameranın kırılmış olduğu da defalarca dillendirildi. Camiye saygısızlıkları da ben vereyim iyice madara ol jay jay

Twitter Kapatıldı / Ana Konu

30 cm den öpüşebilmenin yöntemini bulmuşlar helal olsun. Biber gazından dolayı kızın gözüne muayene yapan tıp öğrencisine de kızı öpüyor diyorsunuz ya helal olsun
    Polis kapıya dayanmış, herkes biber gazından zehirlenmiş, polisten işkence görmüş, ortalık yaralı kaynıyor birde oturup milletin arasında öpüşecekler haaa? Birde çocuk yaptılar deseydin bari. İşte sizin zekanız bu kadar.
    Birde müezzinin televizyona konuştuğunu silmiş eklemiş denklemiş değiştirmişsiniz. Bu resmen yalancılık fitneciliktir.
    Ama Allah (cc) bunun hesabını senden ve senin gibilerden sorar. Orada yalakalıkta sökmez. Allah (cc) sadece neyi yaptığına değil, neyi ne niyetle yaptığına, aklından ne geçtiğine bile bakacak.

Yeryüzünde fitne fesat çıkaranlara lanet olsun..[Rad Süresi - 25. Ayet]

• Avea mobil internet ten nasıl girebilirim ? TunnelBear işe yaramadı

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.