Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi naasıl sövesim var anlatamam varya ama tutuyorum kendimi böyle lanet olası bir hükümet bizim başımıza gelmek zorundamıydı artık diyecek birşey bulamıyorum irandan ne farkımız kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Bu konudaki kullanıcılar: 157 kayıtlı üye, 134 misafir
    Donanımhabere yaradı bu

Bu konudaki kullanıcılar: 220 kayıtlı üye, 179 misafir
    Böyle devam dh hisseleri yarın tavan yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kayboldedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feto ile uçuşa hazır olun 25 martta görüntülü kasedi de çıkacakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgurluk bilmem ne diye tuttururlar..

Ozgurluklerimizi boyle mi sagliyorlar..

Dusunce ozgurlugumuzun bile engellendigi bu ulkeden bu hukumetten utaniyorum..

Gelcegim icin cocuklarim torunlarim icin utaniyorum..

Yazik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Notreallyamcy

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

quote:

Orijinalden alıntı: Notreallyamcy

TWITTER'I KAPAMAK DOĞRU KARAR

Sebep ?

ÜLKE SIZIN GIBI ÖZENTİ DOLU O YÜZDEN TWITTERDA MILLETE KUFRETMEKTEN BASKA HALTA YARAMIYOR TURK INSANI

Metin2'yi de kapatırlar yakında qnq. O zaman ne yapacaksın? Malum favori oyunun.

• beyler takipleşecek yok mu
  • Iyi olmus.Her turlu yalan iftira mesnetsiz bilgi oradaydi..
    Ya adam gibi kullanacagiz ya da boyle kalacagiz..
  • Diktatör dedik dedik inanmadınız bak noldu şimdi?
  • Takim tutar gibi parti tutan akitler soyler misiniz bu olayin neresini savunabiliyorsunuz tam olarak yani durust olun. Hic mi demiyorsunuz "ulan tamam rteyi savunduk bugune kadarda bu nedir? ya da "bize demokratiklesme demislerdi ama biz paso geri gidiyoruz orayi burayi sansurleyip kisitliyoruz."

• #hllqnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Chrome kullanıyorsanız Zenmate eklentisini kurun kafanız rahat olsun
  • Hala Twitter'da "Twitter'a nasıl girebileceğinizi anlatıyorum ; " yazıyor lan kapalı kapalı giren adam bilmiyor mudur acaba VPN, DNS'yi ?
  • İyi olmuş ama bir ayar vermeliler bütün giriş yollarını kapatmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Seçime beş kala ne mantıksız hareketler yav bunlar az daha sabredemedin mi Sosyal medyaya erişim kısıtlaması bu devirde büyük bir saçmalık ayriyetten.

Aksine seçim öncesi ortalığın karışmaması için alınan bir önlem olduğunu düşünüyorum.
  • Hükümet bütün gün; BeyazTV, ShowTV, 24, H.Türk, Sky360, ÜlkeTV, ATV ve A HBR izleyip, en doğru ve tarafsız haberleri almamız için uğraşıyor. Hamdolsun.
  • Sakın sesinizi çıkarmayın, sokağa çıkmayın slogan atmayın tayyibe karşı gelmeyin.

Halk aptallaşmış hiçbir olaya ses çıkaramayacak hale gelmiş.

• İŞTE BÖYLE DE GÜNDEM DEĞİŞTİRİLİR! Adam yolsuzluk yaptığını örtmek için twitter'ı kapattı. Ülkeyi soyduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu sadece gündem değiştirme çabası. Dikkat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

bence çok iyi oldu. popüler olmaya çalışan bir sürü ergen dolu twitter. gelene geçene klavye delikanlılığı yapıp sövüyorlar. marjinal gruplarda buradan birleşiyorlar. doğru düzgün kullananlara birşey demiyorum ama bazıları haketti.

akp secmeninin sucu yok aslinda. Bakin bu kadar sığ ve basit düşünüyorlar. Otesini almiyor kafalari malesef. Gerci boyle sacmaliklari normal bir insan yapmaz zate

lafım sana geldi herhalde. kendini o kategoride görüyorsun belli. ben burada akpyi savundum mu ? oku bakalım birkaç kere oku oku.

• haha melih gökçek 23 dk önce twit atmış
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.