Yapılan klasik hatalardan birini de ben yaptım, eski sevgilimle hiç ayrılmayacakmış gibi tüm hesaplarımızın şifrelerini birbirimize verdik, ortak adla twitter açtık falan. Şimdi ayrılalı 3 ay oluyor. İlk ayrıldığımız ay hiç sorun yoktu, yaklaşık bir ay sonra arkadaş "Ben senin twitterina numaramı vermiştim hatırlıyorsan, bildirimlerin geliyor. Numaramı kaldırır mısın?" diye mesaj attı. Aksi gibi twitter şifremi unutmuştum. Araştırdım "OFF" yazıp 2555'e gönderince halloluyor dediler ben de böyle yapmasını söyledim tamam dedi, yine sorun yok. Sonra aradan yirmi gün geçmiş, yine olmadı diye mesaj attı. Eski defterleri kurcaladım, şifreyi buldum bir şekilde, girdim ayarlardaki mobil kısmından bunun telefonunu sildim, üzerine kendiminkini verdim. Bildirimlerim bana mesaj olarak gelmeye başladı. Bir hafta sonra, yine olmadı dedi. Bu sefer inanmadım, çünkü telefon silindi, üzerine bana mesaj geliyor. Hiç oralı olmadım. Bu gece uzun bir mesaj atmış, senden kapatmanı rica ediyorum artık çok rahatsız oluyorum falan diye. Ne yapacağımı şaşırdım, twitterdan anlayan arkadaşlar var mı? Sizce doğru mu söylüyor? Kapatmalı mıyım?