Şimdi Ara

Twitter onay kodu için arama hatası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 yıldır kullanmış olduğum Twitter hesabım 04.06.2019 saat 02:00 sularında geçici olarak sınırlandırıldı. Twitter araması ile onay kodu iletilmesi ekranı karşıma çıktı. Ne yazık ki şikayetimi Twitter’a iletip akış açmama rağmen 24 saatten fazla süre geçtiği halde geri dönüş yapılmadı ve hesabıma erişim sağlayamamaktayım.
    “Seni arayarak onaylama kodu ileteceğiz. Arama ücretleri geçerli olabilir.” Yazısı çıkıyor arama yap butonuna basınca hata veriyor.

Arama ile hesap onayı çok saçma uygulama olsada Twitter arama yapmadığı halde hesabınızı sınırlandırıyor ve sizi keyfi olarak mağdur ediyor. 1996’dan beri aktif bireysel internet kullanıcısıyım. Hayatımda ilk defa böyle saçma mantık ve çağ dışı bir uygulama ile karşılaştım.

06.06.2019 saat 17:28 itibariyle edit. Henüz bir gelişme ve dönüş olmadı Ekran görüntüsü ektedir. Twittter’da SMS ile doğrulamadan gına gelmişti ama çağrı yapmadan çağrı ile hesap doğrulama biz insanlara göre değil. Uzaylılar için geçerli olabilir.

Twitter onay kodu için arama hatası sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 6 Haziran 2019; 17:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende var. Nasıl çözdünüz?

• takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Arama falan gelmiyor

• Uygulama üzerinden yapıyorsunuz gibi gözüküyor işlemleri. Hesabınıza tarayıcıdan mümkünse başka bir elektronik cihazdan (bilgisayar, tablet) girmeyi dener misiniz?

Aynı şey başıma geldiğinde ne arama ne sms gelmiyordu. Tarayıcıdan denemiştim olmuştu bir kez daha başıma geldi bu sefer tarayıcı olmadı bilgisayardan hallettim.

Aklınıza geldiyse denediyseniz ve sorun devam ediyorsa, affola..

• aynı sorun bende de var sms alabiliyorum ama arama gelmiyor ne saçma bi olaymış çözen oldu mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.