Daha önceden sorunsuz bir şekilde girebiliyordum ama şu anda sebebini anlamlandıramadığım şekilde sohbet odalarına giremiyorum. Girmeye çalıştığımda ya hiç tepki vermiyor ya da "sohbet odası alınamıyor" şeklinde hata veriyor uygulama. Farklı hesaplar ile denedim, uygulamayı silip tekrar denedim düzelmedi. Bu sorun mobil uygulama ve telefonda. Aynı hesap ve telefon ile mobil tarayıcıdan girdiğim zaman veya bilgisayar/başka telefon ile girdiğim zaman sohbet odalarına sorunsuz girebiliyorum. Uygulama ve telefon güncel. Telefon: Realme 6 Pro(Android 11) |
Twitter Sohbet Odası Alınamadı Hatası
Twitter Sohbet Odası alınamadı hatasıyla karşılaştığında, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu gidermeyi deneyebilirsin:
- İnternet bağlantını kontrol et: Sohbet odalarına erişmek için stabil bir internet bağlantısı gereklidir.
- Twitter sunucularının durumunu kontrol et: Twitter'ın sunucuları arızalıysa, sohbet odalarına erişimde sorun yaşayabilirsin. Twitter'ın durumunu kontrol etmek için @TwitterSupport hesabını takip edebilir veya Downdetector gibi hizmetleri kullanabilirsin.
- Twitter uygulamasını veya web sitesini güncelle: Eski bir uygulama veya web sitesi sürümü, sohbet odalarına erişim sorunlarına neden olabilir. En son sürümü kullandığından emin ol.
- Tarayıcının önbelleğini temizle: Tarayıcının önbelleği, sohbet odalarına erişimi engelleyen bozuk veriler içerebilir. Öncelikle önbelleği temizle ve ardından tekrar dene.
- VPN'ini devre dışı bırak: VPN'ler bazen Twitter Sohbet Odaları gibi belirli özellikleri engellemekle bilinir. VPN'i devre dışı bırak ve tekrar dene.
Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sohbet odalarına erişemiyorsan, Twitter Destek ile iletişime geçmeyi dene. Hatayı ayrıntılı olarak açıkladığından ve herhangi bir ekran görüntüsü veya hata mesajı sağladığından emin ol.
Ek Bilgiler:
- Twitter Sohbet Odaları, belirli bölgelerde ve cihazlarda sınırlı olabilir.
- Sohbet odaları yalnızca Twitter Blue aboneleri tarafından oluşturulabilir ve yönetilebilir.
- Sohbet odaları, canlı konuşmalar için tasarlanmıştır ve daha sonra erişilemez.