Şimdi Ara

Twitter takip ettiklerim & twitlerim silindi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece, bir anda bütün takip ettiğim kişiler silindi. Sonrasında ise yavaş yavaş attığım twitler silinmeye başladı. Tüm bu süreç içerisinde bir de baktım ki 2 kişi otomatik olarak takibe alınmış; biri AKP, diğeri ise AKP Gençlik Kolları. Sonrasında ise gördüğüm, 23 Haziran 2013'ten sonra attığım tüm twitlerin bugüne kadar olanlar dahil silinmiş olmasıydı.

Sayfayı yenilediğimde ise; sayfa sadece "yükleniyor" şeklinde kalakalıyor. Hala daha da devam ediyor aynı sorun.

Twitter hesabımı hacklemek için birileri uğraşmamış çünkü herhangi bir sıfırlama maili ile karşılaşmadım. Fakat direk bot işi olarak düşünüyorum.

Bu durumdan kurtulmak için ne yapmak gerekiyor? Gerçekten okumadığım forum, gezmediğim yer kalmadı ama hiç bir şekilde çözüm olayına ulaşamadım. Bir çok insan aynı sorunu yaşamış olsa dahi.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Hiç yok mu yardımcı olabilecek? :(
  • Takipçi Hilesi fln kullandın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Takipçi Hilesi fln kullandın mı ?

Hayır işin ilginci hiç öyle şeylere bulanmadım, zaten takipçi sayım 2000'e yakın...
  • off. hiç kimsenin neden olduğu ile ilgili bir fikri yok mu :/ ya da ne yapmam gerektiği ile ilgili olarak?
  • Twitter güncelleme yapmasına yakın zamanlarda belli başlı sıkıntılar oluyor, bazı hesapların şanssızlığı da üzerindeyse onu buluyor. Bi ara benim twitter hesabıma her giriş yaptığımda şifremi sıfırlamam gerekiyordu, çünkü şifremi yanlış diye kabul etmiyordu. 1 ay boyunca böyle devam etti ve kendiliğinden düzeldi.

Sizin sorununuzun da güncelleme zamanıyla ilgisinin olduğunu düşünüyorum. Hala devam ediyor mu acaba? Ayrıca yakın zamanda hesabınızı dondurup yeniden aktif hale getirdiniz mi?

Son olarak, Twittera giriş yaptıktan sonra, ayarlar bölümüne girin ve uygulamalar sekmesine gelin. Orada sizin onay verdiğiniz, profilinizi kullanabilen uygulamalar bulunacaktır. Bilmediğiniz veya güvenmediğiniz uygulama varsa "erişimi kaldır" seçeneğini kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampigs -- 20 Nisan 2014; 1:52:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.