2021 den iyi geleceğini söyleyen matematik için antrenmanlarla matematik çözüp sınava girmiş herhalde |
Bildirim
2021 den iyi geleceğini söyleyen matematik için antrenmanlarla matematik çözüp sınava girmiş herhalde |
Anladım hocam umarım istediğiniz gibi olur |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dhde ciddi ciddi 2023'ten kötü geleceğini savunanlar bile var. Twitter ne kadar optimistse burası da bir o kadar pesimist. |
Hocam bu formül beni nerdeyse 23,22 ile aynı gösteriyor. Formülde hata olmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
80k gelebilir hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bura kurtlar sofrasi hocam. Sinava giren 20 kisi siralama tahmini yapan 100 kisi var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021x3.5-2021x4 belki ilk 10-20k icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şunun gibi bir video tekrar çekilir umarım twitterda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahahaha videosu mu var, nolur link < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Borayoutube BEN YKS 2024 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. https://www.youtube.com/watch?si=y6cPE2jIMluE0K1J&v=ylkXZYNHixE&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |