Yks Mantalitesi diye bir yer buldum. millet 21 gibi hatta ondan iyi gelecek diyor. Bunlara dh forumu göstermek lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 10 Temmuz 2024; 16:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Twitter tayfa 21 den iyi gelecek diyor
-
-
gerçek sıralama twitter tayfa ve dhnin ortalaması tam olarak.
onlar optimist burası ise herkes olmamak üzere pesimist.
-
2019x1.2 gelse öper başıma koyarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnstadakilerde öyle 21 gibi gelir en kötü diyolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsta Twitter tayfa=Fosforlu tayfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum.
-
En fazla 1 hafta sonra açıklandığında aydınlığa kavuşacak sıralamalar da zaten. Bu seneki sıralamalar 2022x0.8 + 2019x0.2 veya 2023x0.8 + 2019x0.2 şeklinde (pek tutmayabilir biraz gelişigüzel şekilde düşündüm ) gelebilir diye düşünüyorum ben de ama bakalım göreceğiz
-
Hocam nerden yaptınız bu tespiti kaynak neydiquote:
Orijinalden alıntı: egehan_45En fazla 1 hafta sonra açıklandığında aydınlığa kavuşacak sıralamalar da zaten. Bu seneki sıralamalar 2022x0.8 + 2019x0.2 veya 2023x0.8 + 2019x0.2 şeklinde (pek tutmayabilir biraz gelişigüzel şekilde düşündüm ) gelebilir diye düşünüyorum ben de ama bakalım göreceğiz
Böyle 22 den 4k daha iyi geliyo hocam naptınızquote:
Orijinalden alıntı: egehan_45En fazla 1 hafta sonra açıklandığında aydınlığa kavuşacak sıralamalar da zaten. Bu seneki sıralamalar 2022x0.8 + 2019x0.2 veya 2023x0.8 + 2019x0.2 şeklinde (pek tutmayabilir biraz gelişigüzel şekilde düşündüm ) gelebilir diye düşünüyorum ben de ama bakalım göreceğiz
yks24te 10-25 net arası ayt matematik yapanlar patladı. +30 net yapıp sınavda 20 işaretleyen tanıdıklarımda var ama 10-25 net arası olanlarda minimum 8-9 net aşağı bir durum var. bu sene ilk 10k için 2-3 ,ilk 100k için 4-5,ilk 200-300k içinde 7-8 net ayt matematik ekleyip bu seneki sıralamayı hesaplamak mantıklı olabilir.
bunlar eşit ağırlık için sıralama tahmini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 10 Temmuz 2024; 16:39:27 >
Hocam kendimce sınav zorluklarını düşünerek tasvir ettiğim bir formüldü bunlar. Yani sınava giren öğrencilerin getirdiği tahmini netler üzerine istatistiksel olarak herhangi bir analiz sonucu elde ettiğim bir şey değil O yüzden bunlardan herhangi birini baz alıp öyle gelecekmiş gibi düşünmeyin yalnızca gelse herhalde böyle gelirdi diye düşündüm ama sayılar tutmayabilir, çok yüksek ya da düşük getiriyor olabilir vs. kısacası buna bel bağlamayın öylesine düşündüm sadece :D
-
Hukuk sıralamaları sizce nasıl olur? Benim herhangi bir devlet hukuk gelebilecek sıralama gelse basıp gideceğim yoksa beni zor günler bekliyor
hocam sizin sıralama kaç geliyor
2021de 52k 2023de 109k, matematiğim düşük olduğu için
Hocam 2023 senesinde de mesela 2022x1.2 diye düşünüyordum sonuçlar açıklanınca da kötümser olarak en fazla bu civarda geldiği yazılmıştı diye hatırlıyorum bilmediklerim müstesna olmak üzere tabii ki. Yani bu formüller de belki en kötü ihtimaldir (tutar mı zerre fikrim yok gelişigüzel aklımdaki sayılar sadece ) Kötümser olarak düşününce kendinizi bir nevi tüm senaryolara hazırlamış oluyorsunuz o yüzden kötüsüne hazırlanın bu sayede zaten büyük ihtimalle düşündüğünüzden daha iyi geleceğinden tekrar stres yaşamamış olursunuz ne gelirse gelsin
-
Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama devlette hukuk biraz zor görünüyor. %50 burslu özeller seçeneklerinizde yok mu?
-
Hocam benim 21 sıralamam en kötü 20k ben en kötü 50k geleceğini düşünüyorum bu sene ne dersiniz sayısalquote:
Orijinalden alıntı: egehan_45Hocam 2023 senesinde de mesela 2022x1.2 diye düşünüyordum sonuçlar açıklanınca da kötümser olarak en fazla bu civarda geldiği yazılmıştı diye hatırlıyorum bilmediklerim müstesna olmak üzere tabii ki. Yani bu formüller de belki en kötü ihtimaldir (tutar mı zerre fikrim yok gelişigüzel aklımdaki sayılar sadece ) Kötümser olarak düşününce kendinizi bir nevi tüm senaryolara hazırlamış oluyorsunuz o yüzden kötüsüne hazırlanın bu sayede zaten büyük ihtimalle düşündüğünüzden daha iyi geleceğinden tekrar stres yaşamamış olursunuz ne gelirse gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenKRN -- 10 Temmuz 2024; 16:47:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam yazdığım formüllere bakın onlardan daha kötü gelmez diye düşünüyorum daha iyi gelecektir muhtemelen ama nasıl olur pek bir fikrim yok benim de açıkçası
-
yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsta Twitter tayfa=Fosforlu tayfa
|
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- üniversite okumamak
- paraf yayınları zorluk derecesi
- düşük obp ile derece yapılır mı
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X