mrhb, Twitter 'a biraz yabancıyım Ve yeni bi hesabım var...
Diyelim ki #okulabaşlarken .......................... diye bi mesajı tweet atıyorum, kendi anasayfamda görünüyor ama arama butonuna #okulabaşlarken yazıp baktığımda orada benim mesajım görünmüyor. Mesajımın orada görünmesi için ne yapabilirim?
Genellikle taglarda ön plana çıkan mesajlar ( yani fazla RT alanlar ) gözükür.Tagı yazıp arattığınız zaman twitlerin üstünde popüler/hepsi/takip ettiğin kişiler diye bir bölüm olacaktır oradan hepsine tıkladığınız takdirde zaman akışında ( sırasıyla ) twitler gözükür.Sizinki de mutlaka orada gözükecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: PiqenRole
Genellikle taglarda ön plana çıkan mesajlar ( yani fazla RT alanlar ) gözükür.Tagı yazıp arattığınız zaman twitlerin üstünde popüler/hepsi/takip ettiğin kişiler diye bir bölüm olacaktır oradan hepsine tıkladığınız takdirde zaman akışında ( sırasıyla ) twitler gözükür.Sizinki de mutlaka orada gözükecektir.
İlk olarak yardımın için teşekkürler, fakat 2 hesabım var, biri grup hesabım... kişisel hesabımda attıklarım görünüyor ama grup hesabımdan attıklarım görünmüyor, bu çelişkiyi anlamadım. Evet dediğin popüler/hepsi/takip ettiğin kişiler den hepsi yi seçiyorum ama yine görünmüyor.Sadece benim sayfamda görünüyor. Bu olayı bir türlü çözemedim.
Eğer o tag hakkında çok twit atılmış ise görünmemesi muhtemel. Farklı bir tagla başka bir twit atın o zaman bu sorun ortadan kalkıcaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme