Merhaba Instagramdan sonra Twitterde de hesap açtım. Günlük olarak takipçi nasıl arttırdığımı ve hesabın gelişimini kendi çapımda paylaşacağım.
Hesap biraz eski, Instagramdaki sayfamın twitter versiyonunu yapıyordum fakat sıktı. İsmini paylaşmayacağım fakat günden güne etkileşim paylaşmayı düşünüyorum. Takipçi: 258 Takip edilen: 1329 Tweet: 62 Videoları tiktoktan alıyorum fakat türklerin %90'ı engelli olduğu için en viral yabancı kaliteli videoları paylaşıyorum. Instagramda hikayem 10000 kişi tarafından görülüyor aktif kitlem var. Fazla takipçi geleceğini düşünmesem de paylaştım öyle. Twitterin algoritmasının nasıl çalıştığını bilmiyorum fakat görüntülenmeyle çalışıyorsa işim kolay. Google drivede bol bol videom var. Yani rahat 4000 tweet atsam atarım. Hepsi 1920 x 1080 720 p olduğu için tutacağından da eminim kafamdaki tek soru nasıl twitter keşfetine çıkarım. Ayrıca hastag kullanmayı pek sevmediğim için organik olsun istiyorum. Ne Instagramda ne de Twitterde kanser kitleden uzak olmak ana düşüncem. |
Bildirim