Şimdi Ara

Twitter yakında gönderilere okunma sayacı getirebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Twitter yakında gönderilere okunma sayacı getirebilir

Yayına başladığı günden bu yana pek çok özellik ile kendisini geliştiren Twitter, en önemli eksiklerden birisi olan okunma sayacı hazırlıklarına başladı.

Şimdilik sadece Twitter'ın reklam ortaklarının erişebildiği bu sayaç yakında seçilen kullanıcılara test amaçlı uygulanmaya başlayacak. Böylece popüler gönderiler ne kadar okunmuş veya reklam gönderileri ne kadar ilgi görüyor ortaya çıkabilecek. Sayaç ile ilgili detayların ve nihai dağıtımın kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. 

Kaynak:http://www.theverge.com/2014/3/21/5534710/twitter-experimenting-with-showing-how-many-people-saw-your-tweets

• Bize kapandıktan sonra yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Bize kapandıktan sonra yapıyorlar.

• Abi düşünsene yurtdışından bir turist geldi fotoğraf çekti tam paylaşacak twittera girilmiyor. Rezillik!

• quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

Abi düşünsene yurtdışından bir turist geldi fotoğraf çekti tam paylaşacak twittera girilmiyor. Rezillik!

Sen kafana takma kardeşim, instagram'da paylaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi ilgilendirmiyor artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gerekliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi düşünsene yurtdışından bir turist geldi fotoğraf çekti tam paylaşacak twittera girilmiyor. Rezillik!

Aynen rezillik ki ne rezillik. Turist önce düşünecek "lan twitter bizim ülkenin her istediğini yapıyorken bunları takmıyor" gibi düşüncelere dalacak ;)
  • Blood Money kullanıcısına yanıt
    Hacı abi size ne ara kapandılar ya
  • Ben reklamcılara bir sır vereyim son kullanıcı olarak, sayaç çoğu için kotu olacak çünkü az tıkllanan ya da okunan gönderi bende değersiz algısı oluşturuyor. Ben reklamcı olsam karşı çıkardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Ben reklamcılara bir sır vereyim son kullanıcı olarak, sayaç çoğu için kotu olacak çünkü az tıkllanan ya da okunan gönderi bende değersiz algısı oluşturuyor. Ben reklamcı olsam karşı çıkardım.

haklısınız onun da hilesini bulur reklam verenler parasıyla sonuçta :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi_aldemir

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Ben reklamcılara bir sır vereyim son kullanıcı olarak, sayaç çoğu için kotu olacak çünkü az tıkllanan ya da okunan gönderi bende değersiz algısı oluşturuyor. Ben reklamcı olsam karşı çıkardım.

haklısınız onun da hilesini bulur reklam verenler parasıyla sonuçta :)

Çok da sır değildi diyorsun .)

• quote:

Abi düşünsene o turistin ülkesinde Polis twitter'dan aldığı bilgilerle baskın yapıyor,bizde cevap bile yok Rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Bizi ilgilendirmiyor artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.