Şimdi Ara

Twitter Yeni Profil Sayfası Tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, forumda buna benzer bir konu vardı ama yeni bir konu açma gereği duydum. Twitter yeni tasarımı ilgimi çektiği için geçmek istedim ama Twitter kendisi geçiriyormuş yeni tasarıma. Ben de geçmenin bir yolunu bulmak için ilk olarak yeni tasarıma geçen sayfaları inceledim. Twitter acaba rastgele mi geçiriyor yoksa kendi düzeni mi var diye? İlk olarak onaylanmış profiller geldi aklıma. Çok bilinen birkaç profile girdim. Bazıları yeni tasarıma geçmiş bazıları geçmemiş. Demek ki Twitter onaylanmış profilleri ilk sıra olarak almıyor. Sonra yeni profillerdeki katılma tarihi kısmının geldiğini gördüm. Kendi takip ettiğim kişilerin tamamına yakınına baktım.

Takip ettiğim hesaplardan en son Ataşehir Belediyesi(@atasehirbld) geçmiş. Tam katılma tarihi 21 Ocak 2012 15.22 . Bu tarihten önceki baktığım tüm hesapların geçmiş olduğunu gördüm. Geçmeyen bazı hesaplarında ilk tweetlerini buldum ve tarihlerine baktım. Bu tarihten sonra atılmış tweetlerdi. Sonra Twitter'da atılan ilk tweetin sahibi Jack Dorsey(@jack) geçmiş mi diye baktım. İstisna mı oldu bilmiyorum ama geçmemiş.

just setting up my twttr şeklinde ilk tweeti atmış ama diğer kurucularından Biz Stone(@biz) geçmiş. O da aynı tweeti atmış.
    just setting up my twttr
    Linklere tıklarsanız ilk attıkları tweetlerin tam vaktini görebilirsiniz. Eğer Jack Dorsey istisna ise Twitter yavaş yavaş 21 Ocak 2012 tarihinde sonra açılan tüm hesapları geçirmeye başladı. Yalnız şöyle bir şey de var sanırım ay ay geçiriyor. Gün sıralaması pek önemli değil. Benim kardeşimin hesabı Ataşehir Belediyesi'nden tam 4 gün önce açılmış(17 Ocak 2012).

Bu arada geçen arkadaşlar bir anda mı sayfasını öyle buldu yoksa onaylama tarzı bir bildirim geldi de onu mu kabul ettiler? Geçenler cevap verirse iyi olur.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertSahin95 -- 21 Nisan 2014; 12:29:36 >

• Bence hic olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Hocam ne demek istediğinizi anlayamadım.
  • Arkadaşlar yeni tasarıma geçtim. Twitter bütün kullanıcıları için bu özelliği açmış. Siteye girince yukarıda yeni tasarımı gözden geçir diye bir şey çıkıyor. Onu kabul edince yeni tasarıma geçiyorsunuz ama benim başka bir sorum var. Bazı profillerde kayıt tarihide sol tarafta gözüküyor. Bu kısmı açmak için ne yapmam gerekli? Ayarlar kısmını baya kurcalamama rağmen nasıl yapıldığını bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertSahin95 -- 9 Eylül 2014; 1:01:17 >
  • Ben henüz geçmedim bir tasarım yaptırıp öyle geçmek istiyorum kapak fotoğrafı falan kötü gözükmesin diye ama kullanışlı gibi sanki. Bakalım.
  • Eskisi daha iyiydi be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.