Şimdi Ara

twitterda mesaj gönderimi ve alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar twitterda mesaj gönderirken yada alırkenkarşınızdaki kişinin kullandığı cihazın bir önemi varmı?mesela eğer iphonedan tweet yazıyorsa yada ben iphone u olan birine tweet yazıyorsam o bu mesajımı alırmı?çünkü normalde giden mesaj arkadaşım dışarkeyken ona gidiyor diyor ama o bunu ya almıyor ya görmüyor.aramızda bir sorun yok bloklanmış olsam zaten hiç göremem yada tweetiniz gönderildi demez de yazdığım tweet normalde cevap yazarken dışarda niye tweeti görüp yanıtlamıyor bunun kullanılan cihaz ve internet bağlantısıyla bir ilgisi varmı?yada siz twitterda kimden mesaj alınmasını isteme hakkına sahipmisiniz?bir de takipçi olup olunmamasının bir etkisi olabilir mi?takip ediyor beni bende onu takip ediyorum,hç takip etmeden de mesajı görür mü çok teşekkürler sağolun biraz karışık oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir

• Twitterda mesaj gönderebilmen için mesaj gönderdiğin kişininde seni takip etmesi gerekiyor, cihazın önemi yok twitter yoğunluğuyla alakalı bişey bu, sistem yoğunsa mesajın 10 dk sonra bile gidebilir başıma geldi aynısı :)
  • o zaman 10 dakika içinde başkalarının tweetleri arasında benimki kayboluyor demektir beni takip etmeyen ama benim takip ettiğim birkaç kişi var normalde yazıyor beni takip etmediği halde ama yazmadığı günler daha fazla sanırım tweetlerimi görmüyor başkalarının tweetlerinden sanırım olan bu,peki bunun çözümü çok sık tweet atmakmıdır cevabın için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansaray -- 15 Kasım 2012; 10:29:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.