Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 1.Sezonun ilk iki-üç bölümünü izlemiştim, dün tekrardan başladım, bugün 1.sezon bitti, 2'deyim, süper dizi gerçekten.
  • S2E16'yı izledim biraz önce, ikinci sezonun şu ana kadarki en iyi bölümüydü.
    Jake'i iki kere okulda unuttular, ıslanma hali süperdi, yarıldım resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

1 . sezondayım cnbc-e den izliodum zaten ama ilk bölümler jake' in yaşı ufak olduğu için daha da komik

Bu arada onun megan fox olduğunu anlamak için dikkatli bakmaya gerek yok alıcı gözüyle bakmak kafi

dizi bitti izleyecek bişey kalmadı vallahi yeni sezona kadar bekleyeceğiz
  • Charlie komedi dalında en iyi erkek oyuncu olarak emy'de aday gösterildi. Rakibi jim parsons ( sheldon ). Chuck lorre gerçekten iyi iş çıkardı bu sene, 2 dizisinin oyuncuları da aday gösteriliyor.

Alan ise en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterdildi. Onun rakibi de neil patrick( barney )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Charlie komedi dalında en iyi erkek oyuncu olarak emy'de aday gösterildi. Rakibi jim parsons ( sheldon ). Chuck lorre gerçekten iyi iş çıkardı bu sene, 2 dizisinin oyuncuları da aday gösteriliyor.

Alan ise en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterdildi. Onun rakibi de neil patrick( barney )

Hepsi başarılı oyuncular ancak Sheldon ve Barney kazanacak diye düşünüyorum.
  • Sezon 3'ü bitirdim biraz önce, süper gidiyor.
  • 4*06'yı izliyorum şimdi.

Jack'in şu kadın taklidi yaptığı bölüm. Elleri ile t-shirtini çekerek göğüs gibi yapıyor hani. Koptum o sahnede Jack'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Ağustos 2009; 15:37:38 >
  • arkadaşlar bu dizide oynamayan kadın kalmayıncaya kadar devam eder charlie nin görevi tamamlaması lazım
  • Kısa sürede S6E6'ya kadar geldim. Bugün, yarın, biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface21

arkadaşlar bu dizide oynamayan kadın kalmayıncaya kadar devam eder charlie nin görevi tamamlaması lazım

Aynen yada kaç yaşına kadar devam edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 31 Ağustos 2009; 20:25:01 >
  • S6E24'de bitti. Çok güzel diziydi vesselam, boşluk var içimde sanki. Yeni diziler bulmak lazım.
  • Bende yeni bitirdim 6. sezonu başka dizilere yönelmek lazım
  • başka ne tavsiye edersiniz bu dizi gibi benzer bi dizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaft1

başka ne tavsiye edersiniz bu dizi gibi benzer bi dizi ?

Ben bundan sonra big bang theory'ye takılmaya başladım ve bunu ikinci plana attım.
    The Big Bang Theory daha güzel geldi bana
  • Yeni sezon ne zaman başlıyor arkadaşlar bilen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

Yeni sezon ne zaman başlıyor arkadaşlar bilen var mı??

22 Eylül Pazartesi

Big Bang Theory
    Heroes
    How i met your mother
    Two and a half men
    Boston legal
    Csi: Miami
    Worst Week (yeni dizi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 17 Eylül 2009; 19:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

Yeni sezon ne zaman başlıyor arkadaşlar bilen var mı??

22 Eylül Pazartesi

Big Bang Theory
    Heroes
    How i met your mother
    Two and a half men
    Boston legal
    Csi: Miami
    Worst Week (yeni dizi)

İyi bari birşey kalmamış. Yaz boyunca how i met your mother'a baktım yoklugunda ama pek sarmadı açıkçası. Two and a half men'in yeri başka.
  • 4*09 bölüm sonu.

Charlie yanında kızla kafeye gelir. Alan orada yaşlı bir halde çalışmaktadır. Charlie alacağını alır giderken duvarda Saw 33'ün afişi vardır.
    Ve ben koparım.
    Ardından Jake çıkar sahneye.
    Koptuğum yerden parçalanırım bu sefer.
  • Yarın başlıyor Sonunda sıkıldım ya dizilerim başlasın
  • Alan komedi dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almış Emmy'de
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.