Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • efsane bitti be. ne denir hiç bilmiyorum 12 sezon be

keşke ilerde ne olucaklarını falan anlatsaydılar birazda.

Mesela Walden a nolucak? Alan o evde mi ölücek ? charlie rose'dan intikam alabilcek mi? keşke bunlara değinseydiler.Jake li sahnelerin hiç biri güldürmedi.

son sahneyide anlamadım. charlie suikast düzenledi ama piano yanlışlıkla onun üstüne mi düştü?

Ben dizinin charlie ayrıldıktan sonraki ilk sezon dışında hala komik olduğunu düşünüyodum . hele bu sezon baya iyiydi. hele son bir kaç bölüm. ama final bölümü beni tatmin etmedi açıkcası.

böyle dizi daha gelmez. eminimki çok kopyaları çıkar ama böylesi gelmez

geçen twitter dan 2011'de BMS, 2012'de House 2013'de Dexter 2014'te Himym 2015'te ne bitecek ? yazdıktan sonra ertesi gün Bu dizinin biteceğini öğrenince yıkılmştım resmen. o gün hayalet gibi dolaşmıştım

Chuck Lorre'nin bölümün sonundaki açıklamasında charlie'nin teklifine ''bizde bunun komik olcağını düşündük'' demiş. bu ne demek oluyo? The Harpers diye dizi mi yapıcaklar charlie sheen le?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 21 Şubat 2015; 1:27:49 >
  • Vay be,12 sezonluk efsane bitti.

Keşke finalde Charlie'yi görseydik.Sonuna kadar bekledim ama gelmedi reyiz.
    Ayrıca Chuck Lorre'nin bölüm boyunca Charlie'ye göndermeleri süperdi.
  • Heytbe 12 sene oldu ama en güzel bölümleri kesinlikle charlie sheen olduğu bölümlerdi. 23 yaşındayım yani diziyi orta sonda keşfetmiştim liseye başlamadan önce 2006 da yani hey gidi günler hey ara sıra açar eski bölümleri izlerim. Umarım Alan baş rol oynayacağı dizi tutar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyano sahnesi ve yeni dizi konusunda bazı arkadaşların kafaları karışmış. Elimden geldiğince açıkladım, umarım yardımcı olur.

@Shinku

Hocam senin kafan bayağı karışmış. Charlie, Rose'dan intikam alamaz, çünkü o piyano üstüne düşünce öldü. Gelelim Chuck Lorre meselesine... Aslında dizinin final bölümü için Charlie'ye rol teklif edilmiş. Bu rolde Charlie, o piyano sahnesinde gittiği eve gidecek, sonra zile basacak, ardından kameraya bakıp, uyuşturucunun normal insanlara verdiği zarardan bahsedecek, ama kendisinin normal insanlardan farklı ve yenilmez olduğunu söyledikten sonra piyano da Charlie'nin üstüne düşecekti. Yani Chuck Lorre, Charlie Sheen'e dizide oynaması için teklifte bulunurken, dizide Charlie'ye pay biçtikleri rol ve replikler bunlardı. Chuck Lorre da bu konuda "Biz bunun komik olduğunu düşündük, ama Charlie öyle düşünmedi" demiş. Charlie Sheen ise diziye dönmek için baş rolünde kendisinin ve Jon Cryer'ın (Alan) oynayacağı "The Harpers" adında bir sitcom yapılmasını istemiş. Chuck Lorre da "İşte biz de buna güldük" diyor. Yani Charlie'nin fikirlerinin çok ütopik olduğundan, kabul edilmesinin zor olduğundan ötürü onunla dalga geçtik manasında bir söylem bu. "The Harpers" diye bir dizi olmayacak yani.

@Fast_Tortuga

Alan'ın başrol de oynayacağı yeni bir dizi falan olmayacak. Dizi laflarının nereden geldiğini dilim döndüğünce yukarıda açıklamaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir.

@Naděje

Teşekkürler hocam, elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 21 Şubat 2015; 3:26:10 >
  • Teşekkürler bende Alan ile devam edecek zannetmiştim neyse arada eski bölümlerine göz atarım bende dizinin

• Ben de bitmesine üzüldüm, HIMYM gibi efsaneydi.

Charlie'nin animasyonlu paris olayı herhalde olabilecek tek mantıklı çözümdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Piyano sahnesi ve yeni dizi konusunda bazı arkadaşların kafaları karışmış. Elimden geldiğince açıkladım, umarım yardımcı olur.

@Shinku

Hocam senin kafan bayağı karışmış. Charlie, Rose'dan intikam alamaz, çünkü o piyano üstüne düşünce öldü. Gelelim Chuck Lorre meselesine... Aslında dizinin final bölümü için Charlie'ye rol teklif edilmiş. Bu rolde Charlie, o piyano sahnesinde gittiği eve gidecek, sonra zile basacak, ardından kameraya bakıp, uyuşturucunun normal insanlara verdiği zarardan bahsedecek, ama kendisinin normal insanlardan farklı ve yenilmez olduğunu söyledikten sonra piyano da Charlie'nin üstüne düşecekti. Yani Chuck Lorre, Charlie Sheen'e dizide oynaması için teklifte bulunurken, dizide Charlie'ye pay biçtikleri rol ve replikler bunlardı. Chuck Lorre da bu konuda "Biz bunun komik olduğunu düşündük, ama Charlie öyle düşünmedi" demiş. Charlie Sheen ise diziye dönmek için baş rolünde kendisinin ve Jon Cryer'ın (Alan) oynayacağı "The Harpers" adında bir sitcom yapılmasını istemiş. Chuck Lorre da "İşte biz de buna güldük" diyor. Yani Charlie'nin fikirlerinin çok ütopik olduğundan, kabul edilmesinin zor olduğundan ötürü onunla dalga geçtik manasında bir söylem bu. "The Harpers" diye bir dizi olmayacak yani.

@Fast_Tortuga

Alan'ın başrol de oynayacağı yeni bir dizi falan olmayacak. Dizi laflarının nereden geldiğini dilim döndüğünce yukarıda açıklamaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir.

@Naděje

Teşekkürler hocam, elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalıştım.

Alamaz alamazda keşke aldığını gösterseydiler işte :D
    son kelime dışında Lorre'nin açıklamasını anlamıştımda son cümledeki ironiyi anlamamıştım şimdi anladım teşekkürler
  • Koca bir 12 sezon ve efsane bitti...

Final bölümünde Charlie geri dönüp kendini göstermeyecekse, öldü-ölmedi olayını niye konuya dahil etmişler pek çözemedim.
    Saygı duruşu da değil gibi geldi.

Kaçırmadan keyifle izlediğim bir diziydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 22 Şubat 2015; 16:57:38 >
  • bir efsane bitti ama bence devam edebilirdi
  • İzlediğim en iyi finallerden biri. 12 yıl böyle anlatılır....

çok özleyeceğiz. Alan gibi bir karakter olamaz artık... HD'ye sakladım. Torunlarıma bırakmam gereken dizilerden biri oldu...
  • Ben hiç beğenmedim finali, Lost, Dexter'ın finalleri gibi hayal kırıklığı olmuş.
  • Kötü bir finaldi. Ölüp ölmedi konusu muallakta gösterip final yapmak çok saçma olmuş. Charlie'nin ayrılmasına kadar iyi diziydi. Charliden sonra eh işte bir diziye dönüştüydü ve kötü finalle bitirdi.
  • diziye direk ashton kutcher'ın girdiği 9.sezondan başladım. çok iyi dizi yalnız ben bile charlie'yi görmediğim halde merak ettim. sürekli charlie'yi anmadan devam etseler iyi olurmuş.
  • 11. ve 12. sezonları izlemedim dizinin. Final yapmış bi ara izleyebilirim artık sanırım.

Yalnız asıl mesele, Charlie Sheen'de Aids çıkmış. Adam artık nasıl ortamlardaysa HIV pozitif olduğu açıklanmış. Diziden de alkol yüzünden ayrılmıştı zaten. Dizideki karakter meğer gerçekmiş.
  • Bittiğini öğrendiğimde çok üzüldüm. Keşke yeni bi seri ile devam etse.
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    Anger Management dizisini izleyebilirsiniz. Bu dizi kadar komik değil ama Charlie başrol oynuyor yine

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    İzledim onu. Two and a half man in yanına yaklaşamaz
  • The Big Bang Theory'i bitirince yerine bir sitcom arıyordum, hem bu diziyi çok duymuştum ama bir türlü başlayamamıştım şimdi başlıyorum. Chuck Lorre komedi türünün efsanesi gerçekten.
  • Bugün bitirdim. En efsane kısmı tabi ki ilk 8 sezon yani Charlie'li kısımlardı. Walden geldikten sonrada iyiydi ama özellikle son sezon kalitesi diğer sezonlara göre aşağıdaydı. Ama genel olarak çok güzel bir diziydi. Sitcom arayanlar hiç düşünmeden başlasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.