Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
82 Misafir - 82 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/38970/2369/1/26046993/maneviyata-yonelen-unluler

Beyler jacke ne olmuş bildiğin imam olacak adam bırakmış herşeyi şaşırdım valla

vay anasını ya :D

bebenin sümüklü halini biliyoz bide :D
  • Birkaç bölümdür yerlerdeyim.. çok iyi gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/38970/2369/1/26046993/maneviyata-yonelen-unluler

Beyler jacke ne olmuş bildiğin imam olacak adam bırakmış herşeyi şaşırdım valla

vay anasını ya :D

bebenin sümüklü halini biliyoz bide :D

Yok artık şok oldum 10 yaşında ufak topaç halini biliyom , Zaten ben charlie bırakınca izlememiştim, Ne zamanlardı o sıralar the bing bang theory ilk yada 2. sezondu
  • Bu dizi hiç bitmeyecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

alan ve berta olduğu sürece çok eğlenceli.

alan'ın çocuğu artık göremicez galiba .?

goremeyebiliriz hocam artik
  • Yeni bölüm ne zaman gelecek bilen var mı?
  • 4 Nisan'da gelecek yeni bölüm.
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • Tüm gün kusma ve seks. Sanki Charlie hiç gitmemiş gibi
  • 11*19

Güzeldi bölüm, epey güldürdü. Bölümde pek çok gönderme vardı, onları bilmeden bölümü anlamak biraz güç oluyor haliyle. Bildiğim kadarıyla göndermeleri açıklamaya çalıştım ki bölüm daha iyi anlaşılsın.

Göndermeler var dedik, onu biraz açalım. Özellikle Walden'in, Charlie'ye göndermeleri çok iyiydi. Tabii, benim gibi mevzuyu bilenlere ayrı bir komik gelecektir bu sahne. Şimdi bilmeyenler için konuyu anlatayım. Charlie Sheen twitter hesabından, diziden ayrıldığından beri Ashton Kutcher'ın dizideki performansını kötüleyip onun, dizide kendisinin yerini dolduramadığından bahsedip, fırsat bulduğu her an Ashton Kutcher'a sataşıyormuş. Buna da en güzel cevabı bu bölümde vermişler. Charlie'nin, "elindekinin kıymetini bilemediği"ne vurgu yapmışlar, güzel de olmuş. Konuyla ilgili Ashton Kutcher, Jimmy Kimmel'ın talk-show'unda bu olaya değinip, bu olaydan gına geldiğini çok net bir şekilde açıklamış.

Mila Kunis'li sahneler ise ayrı bir komediydi, onunla da ilgili göndermeler vardı. O göndermelerin daha iyi anlaşılması için biraz açıklama yapalım. Gerçek hayatta, Mila Kunis ve Ashton Kutcher birlikteler ve yakında evlenecekleri konuşuluyor. Bölümde geçen şu sahne, ikilinin geçek hayatta ki ilişkisine gönderme olmuş.

Vivian: Yakışıklısın, zenginsin, eminim hep seksi aktrislerle çıkıyorsundur.
    Walden: Hiçbir zaman aktrislerle çıkmam, onların hepsi çılgın. (manyak anlamında)
    Vivian: Eminim ki hepsi çılgın değildir.
    Walden: İnan bana, hepsi öyle...

Pek çok gönderme vardı dedim, son bir tanesi kaldı, onu da yazayım. Bölümde Walden, Vivian'la ilk tanıştığında ona ismi için, "Ne güzel bir isim" demiş, Vivian da "Teşekkürler, ailem That '70s Show'dan esinlenerek bu adı koymuşlar" cevabını vermişti. That '70s Show, Ashton Kutcher ve Mila Kunis'in gençliğinde birlikte oynadıkları uzun soluklu bir dizi. Bu sahnede de o diziye gönderme yapılmış. O dizide Ashton Kutcher ve Mila Kunis iki sevgiliyi canlandırıyor diye biliyorum. Gerçi diziyi izlemediğim için bu konudan emin değilim. Bu da dizinin IMDb linki;http://www.imdb.com/title/tt0165598/

Bölümün en komik sahnelerine gelirsek... Bölümün sonunda ki Barry Alan ve Walden sahnesi... Alan ve Walden'ın kasıklarına tekme yedikleri sahnelerde de yarıldım...

Çok uzun bir bölüm değerlendirmesi oldu. Ama bölümün daha iyi anlaşılması adına bunları açıklama ihtiyacı duydum. İyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 11 Nisan 2014; 13:23:55 >
  • 11*20

Mükemmel bölümdü.

Alan sonunda mesleğini buldu. Giydiği kıyafetler, hal ve tavırları müthişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

11*20

Mükemmel bölümdü.

Alan sonunda mesleğini buldu. Giydiği kıyafetler, hal ve tavırları müthişti.

Aynen çok güzel bi bölümdü. Bu arada sayfa da ölmüş resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam, benden başka doğru düzgün mesaj atan yok bölüme. Bir önceki bölümde nelere vurgu yaptıklarını, ne anlamak istedikleri falan açıklamıştım ama boşuna uğraştık herhalde. Doğru düzgün bölüme giren yok, dolayısıyla açıklamaları gören de olmamıştır.
  • 11*20 güzeldi uzun bir aradan sonra :)

Alan ve onun pimp eli
  • Bölüm çok iyiydi uzun zaman aradan sonra ama kebabın ermeniler ile bağdaştırılması biraz canımı sıktı. Ermeni lobisi ödevine çalışmış anlaşılan.
  • Kanalın hedefi reytingler ölene kadar devam,nitekim bunu başarıyorlarda... Eskiden rekorları vardı bu dizinin 30 Milyon gibi rakamlar, şimdi 12 milyon'u görse şükredecek haldeler.

Yine de şimdilik kendini izletiyor, arada çok kötü bölümler olsada biz Türk dizileri ile büyüyen nesiliz bu nedir ki?.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Ya zaten sezon sayısı arttıkça konu falan kalmıyor monotona bağlıyor insanlar da takibi bırakıyor normal olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Kanalın hedefi reytingler ölene kadar devam,nitekim bunu başarıyorlarda... Eskiden rekorları vardı bu dizinin 30 Milyon gibi rakamlar, şimdi 12 milyon'u görse şükredecek haldeler.

Yine de şimdilik kendini izletiyor, arada çok kötü bölümler olsada biz Türk dizileri ile büyüyen nesiliz bu nedir ki?.

Şahsen bu sezon sonu biteceğini tahmin ediyordum, geçtiğimiz aylarda bu başlık altında da yazmıştım ama diziye yeni sezon onayı geldi. Ashton Kutcher'ın oynadığı ilk bölüm olan 9.sezon prömiyerini 27 milyon kişinin izlediğini okumuştum ama daha sonra hiç o seviyeye çıkamadılar. Buna rağmen kanal reytinglerden memnun ki, sezon onayı verdi diziye.

Dediğin gibi arada kötü bölümler çıkmıyor mu, mesela geçen sezon biraz bocaladılar bu konuda. Jake'in az rol alması, onun yerini dolduramamaları birkaç kötü bölüme neden olmuştu. Ama bu sezon Jenny karakterinin de diziye eklenmesiyle, dizi daha iyi bir hal aldı. Ben izlerken çok eğleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Aynen hocam, benden başka doğru düzgün mesaj atan yok bölüme. Bir önceki bölümde nelere vurgu yaptıklarını, ne anlamak istedikleri falan açıklamıştım ama boşuna uğraştık herhalde. Doğru düzgün bölüme giren yok, dolayısıyla açıklamaları gören de olmamıştır.

Eğlencesine izliyoruz artık. Bitirseler yeridir diziyi ama reyting reytingdir
  • PHI kullanıcısına yanıt
    HARİKA ÖTESİ BÖLÜMDÜ BEN SENİN FAİŞENMİYİM BÖLÜMÜNDE YARILDIM
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.