Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Charlie Sheen, son günlerin popüler akımı olan Ice Bucket Challenge'a katılan isimlerden biri olmuş. Bunu bu konuya koymamın nedenini ise Charlie Sheen'in, Two and a Half Men'in yapımcısı Chuck Lorre ve dizinin şu anda iki başrol oyuncusu olan Jon Cryer ve Aston Kutcher'a meydan okuması oldu. Charlie Sheen, Ice Bucket Challange'ı olduğundan biraz farklı yorumlamış, videoyu izleyin dediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 6 Eylül 2014; 11:45:49 >
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 22 Ağustos 2014; 13:43:54 >
  • 1. sezon 8. bolum iyi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie sheen ger mi donecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Charlie sheen ger mi donecek ?

Nereden çıkardın?
  • Oyle haberler cikyor da ? Final bolumleri icin donecek yaziyor

• Haberler aslında "Charlie Sheen final bölümleri için diziye geri dönecek" şeklinde değil de, "Charlie Sheen, final sezonu için, hakaret edip diziden kovulmasına yol açan aynı zamanda dizinin yapımcısı olan Chuck Lorre'dan özür dileyip, kendisinin TAAHM'de oynamak istediği" şeklinde.

Konuyla ilgili haberler;

http://www.birdizihaber.com/2014/09/charlie-sheen-two-and-a-half-mana-donecek-mi/

http://www.hurhaber.com/charlie-sheen-two-and-a-half-men-e-donmek-istiyor/haber-660649

Konuyla ilgili şahsi fikrime gelirsek...
    Yapımcılar, Charlie karakterini tren kazasında öldürdüler. Yani bir nevi onun diziye geri dönmesi için açık kapı bırakmadılar, hatta karakter için 9.sezonun ilk bölümünde cenaze töreni bile düzenlediler. Charlie'nin diziye yeniden katılması için bir yol var bu da, diziye farklı bir karakteri canlandırmak için katılması olur, ama bu sefer de 8 sezon boyunca Charlie Harper'ı canlandıran birinin, diziden ayrıldıktan sonra gelip farklı bir karakteri canlandırması pek gerçekçi olmaz. Sözün özü, Charlie'nin bir bölümlük dahi olsa TAAHM'in son sezonunda geri döneceğini sanmıyorum.
  • Charlie geri gelse süper olur ya o gittikten sonra diziden soğudum zaten.
  • geri dönmesi imkansız bencede, çok saçma olur

bu arada şu başlığıda değiştirin yeni sezon başladı sandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

geri dönmesi imkansız bencede, çok saçma olur

Dizi fazla güncel olmadığından başlık da günce olmuyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

geri dönmesi imkansız bencede, çok saçma olur

Dizi haftaya bugün başlayacak, başlayınca da konu sahibi arkadaşı uyarırız.
  • Geçen seneden beri var bu sorun. Ben mobil ve miniden bu başlığa giremiyorum. Ana sayfaya atıyor. Başka kimsede var mı bu sorun acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Geçen seneden beri var bu sorun. Ben mobil ve miniden bu başlığa giremiyorum. Ana sayfaya atıyor. Başka kimsede var mı bu sorun acaba?

Bu mesajını gördükten sonra az önce mobilde denedim aynı sorunu ben de yaşadım. Bazen konularda bu tip sıkıntılar çıkabiliyor. Bi' ara True Detective konusunda böyle bir sıkıntı vardı, daha sonra çözülmüştü. Bu konuda yetkili kimse onu konuya çağırmak lazım.
  • 12*01

Walden, Alan'a evlenme teklif etti. Alan sonunda muradına erecek galiba.

@Dodge

Sanırım bu bölüme siz bakıyorsunuz. Eğer ki bu bölüme siz bakmıyorsanız, bölüm yetkilisi arkadaşı bu sorunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Konuda iki sıkıntı var. Birincisi; bu konunun ilk sayfasına tıklayınca otomatik olarak forum ana sayfasına yönlendiriyoruz, bu sorunun giderilmesi konuyu kullanan arkadaşlar için iyi olacaktır. Sanırım benzer sorun bi' aralar True Detective konusunda vardı, o çözülmüştü, umarım bu konuda tez zamanda çözülür. İkincisi; 12.sezon başladı fakat başlık hala aynı duruyor. Konunun sahibi sınırsız banlandığı için onu da çağıramıyoruz, bunu da düzeltmeniz konuyu kullananlar için iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 2 Kasım 2014; 16:02:18 >
  • Sorunu programcı arkadaşa ilettim en yakın zamanda düzeleceğini umuyorum.İlk sayfaya erişim sağlandığında konu başlığını da güncelleriz hatta isteyen bir arkadaş olur konu devri de yapabiliriz.
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim sinema bölümünde ki bir iki konumda da mevcut. Sorduğumda ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Google reklamlarından kaynaklanıyormuş.
  • @Dodge

Sorun çözüldüğü vakit bu konuda epey aktif olmam sebebiyle konuyu ben alabilirim. Konudaki sorunlara ilişkin mesajıma çok çabuk geri döndüğünüz için de teşekkür ederim ayrıca.

@Jeolog.

Benzer sorun True Detective konusunda vardı. Gerçi o sorun yaşanalı konu 3 sayfada falandı, aradan epey vakit geçti anlayacağın. O konu halledildiyse burası da hallolur diye düşünüyorum.
  • 12*02

Güzeldi bölüm.

Walden ve Alan evlendi. Son dakikaya kadar bir aksilik çıkmasını bekledim ama cidden evlendiler. Şimdi evlilik işinin diziyi nasıl etkileyeceğini merak ediyorum açıkçası.

Bölüm boyunca Alan'ın kadınsı halleri epey komikti. Özellikle "Düğün iptal" dedikten sonra birden ağlamaya başladığı sahnede kahkaha attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 14 Kasım 2014; 21:54:18 >
  • Yeni sezon bence kötü başladı walden ve alan ın evlilikleri tamamen gönderme yapmak için kurgulanmış çocuk sahibi olmanın tek yolu bu değilki.Bence kötü başladı yeni sezon
  • 12*03

Bu bölümü de beğendim.

Alan ve Walden'ın, kanepedeki hal ve hareketlerine yarıldım.

Yine Alan ve Walden'ın, ev denetimine gelen kişinin, Lyndsey'i görmesine engel olma çabaları da çok iyiydi.

Bölümün bomba repliği Walden'dan geldi; "Tatlım, burası artık Charlie Sheen'in evi değil."

Chuck Lorre'un, Charlie Sheen'e göndermeleri bitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.