Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok iyiydi ya

Yeni çocuk umarım uzun süre durur diyaloglar güzel oluyor.
  • 2. bölümü izledim, baya güzeldi. Altyazılar yeşil onay almadığı için İngilizce izliyorum, var mı Türkçe altyazı konusunda yorum yapabilecek?
  • 12x07

Bu sezon izlediğim en eğlenceli bölümlerden biriydi, Alan harika ya ]Özellikle sondaki dans
  • Bu sezon hakikaten çok iyi olmuş.

Önce ki sezonlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
  • geçen haftaki bölümü izledim gayet güzeldi.

şaka maka 12 sezon olmuş be vay anasını. keşke istatistikleri paylaşsalar diziden kaç kız geçmiş diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 6 Şubat 2015; 15:59:26 >
  • dizi haftaya final yapıyormuş ? şaka gibi bugünkü bölümün sonuna çevirmen yazmış haftaya finalde görüşmek üzere diye. koca bir oha çektim.

nasıl biter ya ne güzel gülüyorduk
  • 12*14

Güzel bölümlerden biriydi. Her zaman ki gibi Alan formundaydı. Yukarı da yazıldığı gibi, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 2 bölüm ile dizi final yapacak ve 12 sezon devam eden bu yapım da noktalanmış olacak. Şimdi bölümün içeriğine gelirsek...

Alan ve Walden boşandı, ben Alan'ın boşanmaya bu kadar çabuk razı olmasını beklemezdim. Gerçi Ferrari'yi kaptı ama onu da Lyndsey'den ötürü geri vermek zorunda kaldı.

Dizinin finalinde, bir aksilik olmazsa Lyndsey ve Alan evlenecekler. Walden'ın ne yapacağını merak ediyorum, bakalım finalde senaristler ona nasıl bir son hazırlamış.

Dizide The Big Bang Theory dizisine de gönderme vardı. Tabii bu dizinin yapımcısı olan Chuck Lorre, TBBT'nin de yapımcısı olduğu için bu göndermeye şaşırmamak gerek. Yine geçtiğimiz sezonlarda Jake'in "Bazinga" repliği ile TBBT'ye gönderme yapılmıştı. Ben final bölümünde Charlie Sheen'e yine bir gönderme yapılır diye düşünüyorum, bakalım olacak mı... Umarım güzel bir final izleriz. Bunun akabinde, ben de diziyle ilgili bir değerlendirme yazısı yazmayı düşünüyorum.

Edit: Yukarıdaki mesajlarımdan birinde, yaklaşık 3 ay önce bu konuyla ilgili sorunlardan bahsetmişim ve bunun çözülmesi gerektiğini belirtmişim. Ancak aradan 3 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen bu sorun çözülmemiş. Bu sorun devam ettiği için konu başlığı da değiştirilemiyor maalesef. Yetkili arkadaş beni pek sallamamış anlaşılan, halbuki konudaki sorunların çözümü pek zor olmasa gerek. Neyse bugüne kadar kadar bu konuyla ilgilenilmediyse, bir daha da ilgilenilmez herhalde. Dizi bitmiş olsa bile biz "11.sezon devam ediyor" başlığını görmeye devam ederiz. Ayrıca bu konu "Yabancı Diziler" bölümünde gözükmüyor, ki bu da yeni bir sorun sanırım. Daha önceden bu konuyu, o bölümde görebiliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 13 Şubat 2015; 18:01:54 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 20 Şubat 2015; 19:01:26 >
  • Haftaya final yine 25 dakika falan mı olacak yoksa daha mı uzun charlie den sonra biraz gerilesede bazı bölümler iyi güldürdü bitmesi yerinde olacak şu diziye uzun süreliğine katılan kadın oyuncuların bir anda kaybolmasını hiç anlayamayacağım
  • final mi eyvah
  • 12 sezonluk dizi bitiyor be, vay anasını bu günleri de gördük.
  • Şu an öğrendim finale geldiğini. Moralim altüst oldu resmen...

Alan gibi bir karakterden yoksun mu olacak artık bu dünya... Vay be. Lise üniversite az anlatmadım sağda solda hikayeleri esprileri... Güle güle Herşeyi ile Kısa Adam... Güle güle...
  • Final günü geldi
  • Charlie gittiğinde bitmişti zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final ne zaman yayınlanır ?
  • 12*15-16

Açıkçası ilginç bir bölümdü. Nedenlerine gelirsek...

Ben daha çok geçen bölümün devamı şeklinde bekliyordum final bölümlerini. Ama bunun yerine bölüm, Charlie'ye göndermelerle geçti. Charlie diziden ayrıldıktan sonra zaten ona çok gönderme yapılmıştı, final bölümlerinde bunu devam ettirmişler.

Öncelikle Charlie'nin yaşıyor olmasını hoş karşılamadım. Ama ona yapılan göndermeler de müthişti. Onları teker teker alta yazacağım zaten. Gelelim bölüme... Çok zorlama bir senaryo ile Charlie'nin ölmediğinden, Rose'un bunca zaman Alan ve ailesine yalan söylediğinden bahsedildi. Ben çok doğru bulmadım açıkçası buraları. Sonuçta Charlie Sheen diziden 4 yıl önce ayrıldı ve yapımcı ve senaristlerin final bölümünde dahi, hala onun üzerinden prim yapmaya çalışıyor olması bana doğru gelmedi. Bir veya iki gönderme yine bizleri güldürürdü ama koca iki bölümü Charlie ile doldurmak iyi değildi gözümde. Eğer ki bölümün sonunda Charlie'yi gerçekten görseydik o zaman bu bölümler anlamlı olurdu. Ama bunun yerine bence çok saçma şekilde bitirdiler diziyi.

Jake'in dizide oynamasına şaşırdım. Daha önceden bu dizi ile ilgili çok ağır ifadeler kullanmıştı. Bu yüzden Jake'in finalde görünmesi bana epey şaşırtıcı geldi. Final bölümlerinin güzel kısımlarından biri, önceden dizide hatırı sayılır rol almış karakterleri tekrardan görmemizdi.

Charlie ile uğraşılmasından bahsettim. Ancak şunu da söylemeden geçmeyelim. O da Charlie'ye yapılan göndermelerin tek kelimeyle muazzam olması. Şimdi onlardan birkaçın yazayım. Arnold Schwarzenegger'in olduğu sahnelerin birinde.

*Walden: Bu adamı bulmanız lazım, çünkü onun ciddi öfke sorunları var.
    *Arnold: Anger Management'i denemiş mi? (Öfke kontrol/yönetim terapisi de diyeceğimiz "Anger Management" Charlie Sheen 'in oynadığı dizi, o yüzden o kısmı aynı bıraktım.)

Burada Charlie Sheen'in diziden ayrılıp Anger Management adlı dizide oynamasına gönderme yapılmış. Alan'ın ise "yeah, but it didn't work" demesi biraz yanlış olmuş. Sonuçta Charlie Sheen'in dizisi 100 bölüm yayınlandı. Diziye buradan bakabilirsiniz.http://www.imdb.com/title/tt1986770/?ref_=nv_sr_1

Jake'in boy gösterdiği sahnelerin birinde.

*Alan: Ne kadar paran kaldı.
    *Jake: 2.5 milyon dolar. (Arada birkaç şey daha söyler)
    *Walden: Bu kadar salakça şakalarla bu kadar büyük para kazanman müthiş!

Burada da Charlie Sheen'in bu diziden kazandığı paraya gönderme yapılmış diye düşünüyorum. Yani çok efor sarf etmeden, saçma sapan laflarla inanılmaz paralar kazandın gibisinden bir gönderme olarak algıladım ben.

*Yine Jake'in olduğu bir sahnede, Jake evlendiği kızın Japon olmasından bahsediyor ve hepsi kameraya bakıyor ama orada ki göndermeyi ben anlayamadım.

*Walden, Charlie için "Umarım bire gün ikimiz arkadaş olabiliriz" demesinden sonra hepsinin gülmesi de Charlie'nin diziden ayrılmasından sonra Ashton Kutcher'a fırsat bulduğu her ortamda sataşmasına gönderme olmuş. Bunu daha öncede kullanmışlardı. Yanılmıyorsam geçen sezon Mila Kunis'in rol aldığı bölümde Walden, Charlie'ye bir nevi cevap vermişti, bu bölümde oraya yine bir gönderme yapmışlar.

Ben genel olarak Charlie'nin diziden ayrıldıktan sonraki kısımlarına değinmek istiyorum. Bence Charlie diziden ayrıldıktan sonra Berta, Evelyn gibi karakterlere daha fazla ağırlık vermeliydiler. Berta hemen hemen her bölümde gözüküyordu ama Evelyn sezonda 4-5 bölümde anca vardı. 11.sezonda diziye Charlie'nin kızı olarak katılan Jenny'nin bu sezon çok az rol almasına da anlam veremedim, geçen sezon diziyi daha renkli ve keyifli yapan karakterlerden birisiydi halbuki. Bu sezonda her bölümde oynamalıydı. Yine geçen sezondan Barry karakteri de aynı şekilde. O da bu sezon hiç ortalıkta yoktu. Jake'in ayrılmasından sonra o da diziye ilaç gibi gelmişti. Ama bu sezon onu göremedik maalesef. İyisiyle kötüsüyle benim çok beğendiğim bir dizi daha final yaptı. Charlie'nin ayrılmasına çok üzülenlerden biri değilim, sonuçta dizide her daim Alan ve Jake'e daha fazla gülenlerdendim, bu nedenle Charlie'yi diziden ayrıldıktan sonra aradım diyemem.

Edit:
    Biraz araştırma fırsatım oldu. Charlie Sheen'e son bölüm ve söz konusu sahne için teklif yapılmış ancak Charlie Sheen o sahneden daha fazlasını istemiş.
    Bölüm sonunda Chuck Lorre'ın kullandığı "winning" kelimesini de Charlie Sheen röportajlarında sıkça kullandığı için söylenmiş. Yani yine Charlie Sheen'e gönderme yapılmış.
    Aşağıdaki linkten bu yazdıklarımın daha fazlasına ulaşabilirsiniz.
    http://tvline.com/2015/02/19/two-and-a-half-men-series-finale-charlie-sheen-ending-explained-chuck-lorre/

Bu linkte de Chuck Lorre'un, Charlie Sheen'e final bölümü için rol teklif edildiğini ve dizide ki rolünü buna karşın Charlie Sheen'in ondan isteklerini anlatan yazı var.http://www.chucklorre.com/index-2hm.php?p=491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 20 Şubat 2015; 17:31:52 >
  • Hocam sayfaya koyduğun resimleri düzeltir misin? Sayfanın şekli kaymış resmen.
  • 12 sezonluk diziyi devirdik be
  • Vay be. Bitti dizi. Şahsen ben final bölümlerini sevdim; en son kısım hariç. Bitişi daha farklı olabilirmiş.
  • Bende finalini oldukça beğendim ayrıca yukarıda @Sercann35 adlı arkadaş oldukça güzel bir yazı yazmış :)
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.