Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen, sanki 11 yıldır Jenny'i izliyoruz.

@The Rolling Stones

12.sezon olursa kaldırırlar, bu sezon son sezon olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Çok komik yav

Jenny tam oturdu ama karakter olarak

Bro Jenny'den kastınız Jenny McCarthy mi? 10. sezonu bitirip bırakmıştım.Sonra hiç izleyesim gelmedi nedense Jenny McC. varsa dönerim ama
  • süper bölümdü. alan olduğu sürece bu dizi asla düşmez zaten.

ilişkisinde kadın rolünü süper yapıyo :D veee walden'ın ağda sahnesi... içim gide gide izledim :D
  • O nasıl bir ağda sahnesi yahu
  • Dizinin bu sezonu tarihinim en düşük reytinglerini alıyor. Lakin bence son bir sezon daha yaparlar. Sonuçta Amerika'da bir dizi final yapacaksa en az bir sezon önceden duyrulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezonun 3. bölümü çok kötüydü, sezon şimdilik çok hoşuma gitmedi bakalım.
  • 11*11

İyi bir bölümdü.

Alan'ın başına gelenler güldürdü. Hele ki son sahneler...

House M.D.'den tanıdığımız Odette Annable'yı de görmüş olduk. Umarım birkaç bölüm daha görürüz kendisini.

Bölümün son sahnesinde Walden'ın "Eğer oğlansa, adını Walden koy" lafı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 3 Ocak 2014; 18:41:23 >
  • Jenny'i getirerek bence yapımcılar Sheen'i kovmakla ne kadar hata yaptıklarını itiraf etmiş olmuşlar.
  • Hala izleyen kaldımı bu diziyi.Bence bitirmeliler artık
  • Bu sene bitse bile 11 sezonda bitmiş olacak, birçok dizi 3-4 sezonu bile zor görüyorken bence bu dizinin bu kadar devam etmesi büyük başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Jenny'i getirerek bence yapımcılar Sheen'i kovmakla ne kadar hata yaptıklarını itiraf etmiş olmuşlar.

Bana kalırsa Charlie ile pek bi' ilgisi yok durumun. Jenny'nin diziye dahil oluşunu, Jake'in diziden ayrılmasına bağlıyorum ben. Jake diziden hiç ayrılmamış olsa yapımcılar böyle bir yola hiç girmezlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Jenny'i getirerek bence yapımcılar Sheen'i kovmakla ne kadar hata yaptıklarını itiraf etmiş olmuşlar.

Bana kalırsa Charlie ile pek bi' ilgisi yok durumun. Jenny'nin diziye dahil oluşunu, Jake'in diziden ayrılmasına bağlıyorum ben. Jake diziden hiç ayrılmamış olsa yapımcılar böyle bir yola hiç girmezlerdi.

Karektere baktığımızda cinsiyet dışında neredeyse Charlie'nin kopyasını görüyoruz, içki olsun, paso günü birlik sevgili bulması olsun ve onları önemsememesi, bunların hepsi Charlie'nin tipik özellikleriydi. Jake yerine getirselerdi bence daha farklı bir karakter getirirlerdi, bu Charlie'nin açığını kapatmakla ilgili bence.
  • bu sezon çok iyi gidiyor bence. birde House tan aşkım son bölümde geldi daha ne isterim
  • @ferrotello

Karakter özellikleri bakımından haklısın. Ben o açıdan bakmamıştım olaya. Ama Jake'in gidişiyle de dizide boşluk oluştu ve ekibe birini dahil etmek şarttı. Bence Jenny karakteriyle o boşluğu çok iyi doldurdular. Ayrıca Charlie meselesine dönersek... Charlie'nin diziden ayrılmasının suçlusu yapımcılar değil. Charlie Sheen, dizinin yapımcısı Chuck Lorre'a hakaret edince, diziden çıkarıldı. Sonuçta Sheen çenesini tutmuş olsaydı, hala dizide oynuyor olurdu. Biz de bu tür mesajlar atmazdık konuya.

@Shinku

Odette'yi görünce şaşırmadım değil. House'da da sadece son sezonda oynamıştı, ne ara aşık oldun. Şaka bir yana, umarım TAAHM'de de birkaç bölüm daha görürüz kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

@Shinku

Odette'yi görünce şaşırmadım değil. House'da da sadece son sezonda oynamıştı, ne ara aşık oldun. Şaka bir yana, umarım TAAHM'de de birkaç bölüm daha görürüz kendisini.

son sezon oynadı ama yetti ya bu kadının başka dizide oynamasını istiyodum izlemek için bir anda karşımda görünce çok sevindim
  • güzel döndüler tatilden yine. bu sezon baya iyi gidiyo
  • Charlie'nin diziden niye ayrıldığını ben de iyice biliyorum iki taraf için de zorunluluktu ayrılması ama gelen karakterle demek istediğim tam olarak dizideki Charlie eksikliğinin giderilmeye çalışılmış olması, adamlar dizin zamanında niye iyi tuttuğunu iyi biliyorlar ve istediğimiz şeyleri bu sezon bize tekrardan vermeye çalışıyorlar.
  • 11*12

Harika bölümdü. Sezonun en iyilerindendi bölüm.

Lyndsey kopardı beni. "I don't think it would be that tight"... Böyle kuru kuruya anlaşılmaz, bölümü izlemek lazım.

Berta, en az sahnesi olan karakterdi ama olduğu sahnelerde yaptıkları süperdi. Alan'ın "Filme gitmek ister misin?" dedikten sonra elindeki sepeti atıp, ceketini alıp gitmesi de komediydi.

Walden ve Nicole'un sahneleri de epey güldürdü. Özellikle hafıza okuyucuyu taktıktan sonra Walden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 10 Ocak 2014; 19:29:18 >
  • 11*13

Güzel bölümdü.

Walden'ın Alan'a, amacı başka olsa da evlenme teklifi etmesi ve Alan'ın buna tepkisi...

Şaka maka evlenecek bunlar...
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.