Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan olduğu sürece bu dizi bırakılmaz
  • Alan ve berta tek başına diziyi götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü.

Alan ve Walden'ın ilişkisi bitirdi beni.
  • Jake'i iyice cikardilar diziden, Alan'in yigeni de iyice yer edindi dizide.

Dizinin Two and a Half Men'lik bir hali kalmadi, Two Men and a Lesbian'a dondu, Odun kafa Jake'in arada bir gelmesi lazim, ozledim resmen :)

• Walden yeni bir bayan buldu bakalım ne olacak. Hele o birbiri hakkında düşündükleri sahne harika idi .

Bu dizi bir harika .
  • Son bölüm fena değildi.
  • 14. bölüm güzeldi.

Hele Walden'in erkeksi olma çabaları komikti, sonunda da yaptığı şeyin yıkılacağını herkes tahmin etmiştir.
  • alan ve berta olduğu sürece çok eğlenceli.

alan'ın çocuğu artık göremicez galiba .?
  • 11*15

Güzeldi bölüm.

Geçen bölüm Walden ağırlıklı ve güzel bir bölüm olmuştu, onun erkeksi olma çabaları epey güldürmüştü.

Bu bölümle, Judith'i çok uzun bir süre sonra dizide görmüş olduk. Bu giriş de epey hızlı olmuş. Walden bozmasa neredeyse Alan ile evleneceklerdi.

Walden'in bölüm sonundaki rüyaları da epey komediydi. Alan'ın yataktan çıkacağını tahmin etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 28 Şubat 2014; 20:49:12 >
  • Mila Kunis, diziye konuk oyuncu olarak katılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 5 Mart 2014; 0:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11*16

Bayağı güzeldi bölüm, beğendim.

Alan, farklı bir isimle de olsa, sonunda ruh eşini buldu. Gretchen da Alan'ın kadın versiyonu çıktı. Özellikle bardaki sahneleri muhteşemdi. "I'm growing"...

Mila Kunis'in dizide konuk oyuncu olarak katılacağını yazdım. Bu bölümde, buna göndermeler vardı.

Nicole, Google için çalışmaya gitti. Bununla birlikte dizideki rolü sona ermişe benziyor.

Barry de Walden'ın yanına taşındı, umarım o daha fazla dizide kalır. Güzel ve eğlenceli bir karakter çünkü.

Bu üst üste üçüncü mesajım oluyor, kusura bakmayın. Sanırım konuya benden başka yorum atan kalmadı.
  • İzlediğim komedi dizileri içinde en kötüsü budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

İzlediğim komedi dizileri içinde en kötüsü budur.

ben gülüyorum ama siz gülmüyorsanız saygı duyarım
  • Charlie'den sonra dizi rezalet ötesine geçti,gülünmeyecek derecede olmasada diğer komedi dizilerinin yanında kötü kalıyor.

@` quaD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Charlie'den sonra dizi rezalet ötesine geçti,gülünmeyecek derecede olmasada diğer komedi dizilerinin yanında kötü kalıyor.

@` quaD.

Charlie'den sonra değil de , Charlie'nin nişanlandığı sezondan itibaren dizi başka bir hal almaya başladı.

En sevdiğim komedi dizilerinin başında geliyordu ama şimdi sırf diziyi bitirmek için mecbur izler hale geldim.
  • Ashton biraz iyi de,2.5'cı adamı göndermeleri olmamış.Şahsen alan'a gülen biri değilim.Dizi de ki güldüğüm bütün karakterler diziden ayrıldı.
  • Dizi, Charlie'den sonra rezalet oldu, çok kötü vs. gibi yorumlara katılmıyorum. Bence aşırı abartıyorsunuz. Piyasada çok daha kötü komedi dizileri varken, 11 sezon yayın hayatında kalmış, belki daha da kalacak olan bir diziye haksızlıktır bu yorumlar.

Charlie diziden ayrıldı ama bu yapımcıların suçu değil. Charlie, yapımcılara hakaret edince diziden kovuldu. Kim olursan ol, dizinin yapımcısına hakaret edersen oradan kovulursun. Charlie çenesini tutmuş olsaydı, yapımcılar da onu kovmak zorunda kalmayacaklar, biz de şimdi Walden yerine Charlie'yi izliyor olacaktık. Jake gelince... Bence dizi için Charlie'den daha büyük bi' kayıp. Ama Jake'in de, Charlie'ninkine benzer sorunları vardı. Nitekim ikisinin de kaderleri aynı oldu.

Yerlerine gelen Walden ve Jenny karakterleri bence işi hakkıyla yapıyor ve güldürmeyi başarıyor. Özellikle Jake'in boşluğunu doldurmak üzere gelen Jenny'nin, Charlie'ye çok benzemesi diziye ayrı bir renk kattı. Diziye dair tek eleştirim Berta, Evelyn gibi dizinin önemli karakterlerini bölümlerde pek göremememiz. Berta'yı hemen hemen her bölüm görüyoruz ama Evelyn, ayda, yılda bir bölümlerde oynuyor. Bunlar da giderilince eminim ki, TAAHM'deki kalite daha da artacaktır.
  • Dizi, 12.sezon onayını aldı.
  • http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/38970/2369/1/26046993/maneviyata-yonelen-unluler

Beyler jacke ne olmuş bildiğin imam olacak adam bırakmış herşeyi şaşırdım valla
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.