Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -DarmaDuman- kullanıcısına yanıt
    Dizi hakkında olumsuz eleştirel yaptığı için kovuldu. Ama belki 1-2 bölümde oynayabilir diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Dizi hakkında olumsuz eleştirel yaptığı için kovuldu. Ama belki 1-2 bölümde oynayabilir diyorlar.

Adamlar da ne kadar hassasmis bisey diyeni kovuyolar abd lileri boyle bilmezdim adamlar alingan cikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Adamlar da ne kadar hassasmis bisey diyeni kovuyolar abd lileri boyle bilmezdim adamlar alingan cikti.

Hassaslıkla falan alakası yok işin. Jake, diziye karşı eleştirinin dozunu kaçırmıştı, bildiğin diziyi kötüledi ve izleyicilerin bu diziyi izlememelerini tavsiye etti. Hal böyle olunca da yapımcılar, Jake'e dizide farklı bir rol çizdiler. Her ne kadar Jake karakterini çok sevsem ve gülsem de, bu tarz bir eleştiriyi yapmamalıydı.
  • Jenny babasının izinden gidiyo
  • o sitkom gülmelerinin hiç boşa kullanılmadığı nadir dizilerden .bomba bölümdü
  • Çok güzel bir dizi.

Bütün sezonları 2-3 ay gibi bir sürede bitirdim.

Charlie'den sonra iyi toparladılar.

Bugün ki bölümde çok güzeldi.
  • bitmemis dizileri izlemeyi pek sevmiyorum
    sezonlar arasi baglanti yoksa bu dizi istisna olacak. veya friends e baslayacagim
    tavsiyenuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

bitmemis dizileri izlemeyi pek sevmiyorum
    sezonlar arasi baglanti yoksa bu dizi istisna olacak. veya friends e baslayacagim
    tavsiyenuz nedir?

Vakit kaybetmeden başla...
  • 11*07

Güzel bölümdü.

Walden'ın taklitleri güzeldi. Hele ki Alan'a söylediği "Idiot Police, pull over" sahnesi süperdi.

Jenny'nin Alan ve Walden'a yedirdiği hikaye de güzeldi.

Bölümün bombası yine Berta'dan geldi. "No legs to run away..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 15 Kasım 2013; 21:23:47 >
  • Gerçekten bu dizi gibi komik dizi yok

• bu sezon şaşırtıcı derecede iyi gidiyo, yine her hafta yeni bölümü bekler oldum Jenny kesinlikle ayrı bi hava kattı.
  • 11*08

Güzel bölümdü ama bundan daha iyi bölümler de vardı bu sezon.

Rose, yine bildiğimiz gibi.
  • 11*8 . bu sezonun vitesinin düştüğü ilk bölüm ama yinede iyidi. hep iyiye alıştırdılar diye kötü geliyo sanırım
  • Berta harika ya. Öyle bir yardımcım olmasını isterdim. Evi ben temizlerim sorun değil.
  • 11*09

Fena değildi bölüm.

Özellikle Alan-Paula sahneleri süperdi. Paula'nın erkek, Alan'ın kadın gibi davrandığı sahneler epey güldürdü.

Jake de zamanında babasını iyi keklemiş, bunu öğrenmiş olduk.
  • 11*10

Güzel bölümdü.

Alan'ın, Paula'nın eski karısına masaj yaptığı sahnedeki diyaloglar çok iyiydi.

Walden'a ağda yapıldığı sahnelerde süperdi, özellikle Walden'ın acıya karşı tepkileri...
  • iyiydi
  • Çok komik yav

Jenny tam oturdu ama karakter olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Çok komik yav

Jenny tam oturdu ama karakter olarak

12.sezonda Jack'i kaldırırlar artık intro dan.

edit:gerçi uzun zamandır introyu göremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 15 Aralık 2013; 22:27:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.