Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Yeni sezon ne zaman başlayacak?

27 Eylül.
  • Amber Tamblyn, dizinin kadrosuna katıldı. Tamblyn, Charlie'nin kızını canlandıracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Amber Tamblyn, dizinin kadrosuna katıldı. Tamblyn, Charlie'nin kızını canlandıracak.

Yine Charlie, yine Charlie. Madem adamı öldürdün artık bırak peşini be adam. Bu nasıl yapımcı anlamadım. Anlaşılan yeni bölümler dizinin geçmişine leke sürmeye devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Amber Tamblyn, dizinin kadrosuna katıldı. Tamblyn, Charlie'nin kızını canlandıracak.

Yine Charlie, yine Charlie. Madem adamı öldürdün artık bırak peşini be adam. Bu nasıl yapımcı anlamadım. Anlaşılan yeni bölümler dizinin geçmişine leke sürmeye devam edecek.

Erkenden konuşmamak lazım, diziye yeni katılan karakter, dizi ve en önemlisi izleyiciler için iyi olabilir. Ayrıca Jake'in diziden ayrılması yapımcıyı böyle bir karar almaya zorlamış da olabilir. En iyisi bekleyip görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 8 Ağustos 2013; 19:42:20 >
  • quote:

quote:

quote:

Erkenden konuşmamak lazım, diziye yeni katılan karakter, dizi ve en önemlisi izleyiciler için iyi olabilir. Ayrıca Jake'in diziden ayrılması yapımcıyı böyle bir karar almaya zorlamış da olabilir. En iyisi bekleyip görmek.

Jake tamamen diziden çıkmadı sanırım, sadece belli bölümlerde daha az ekrana çıkıcak.Ayrıca Charlie olmayabilir ama Walden'da beni güldürmeyi başarıyor
  • - Rujumun tadına bakmak ister misin?
    - Tabi, güzelmiş.

İzleyenler bilir. Beğendiğim bir sahneydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

quote:

quote:

Jake tamamen diziden çıkmadı sanırım, sadece belli bölümlerde daha az ekrana çıkıcak.Ayrıca Charlie olmayabilir ama Walden'da beni güldürmeyi başarıyor

Ben Jake'in diziden çıktığını okumuştum ama eğer çıkmamış ise önümüzdeki sezon çok az bölümde oynayacağını düşünüyorum. Yani geçtiğimiz sezondan daha az olur dizideki rolü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

quote:

quote:

Ben Jake'in diziden çıktığını okumuştum ama eğer çıkmamış ise önümüzdeki sezon çok az bölümde oynayacağını düşünüyorum. Yani geçtiğimiz sezondan daha az olur dizideki rolü.

Ben öyle okumuştum, yani 2-3 bölümde anca görücez sanırım.
  • Umarım hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz bu sezon.
  • Daha ortada böyle haberler yok ama ben bu sezonun son olacağını düşünüyorum. Bakalım, birkaç ay içinde öğreniriz ne olacağını.
  • quote:

Daha ortada böyle haberler yok ama ben bu sezonun son olacağını düşünüyorum. Bakalım, birkaç ay içinde öğreniriz ne olacağını.

Charlie olsaydı bu dizi kolay kolay bitmez derdim ama şu haliyle de 2-3 sene sürebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Daha ortada böyle haberler yok ama ben bu sezonun son olacağını düşünüyorum. Bakalım, birkaç ay içinde öğreniriz ne olacağını.

Charlie olsaydı bu dizi kolay kolay bitmez derdim ama şu haliyle de 2-3 sene sürebilir bence.

Yanlış anlaşılma oldu herhalde. Ben de dizinin bitmesini istemiyorum aksine kaç yıl sürerse sürsün izlerim bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Ben sadece bu sezonun son olabileceğini düşünüyorum. Bunu da birkaç ay içinde öğreneceğiz zaten.
  • 11*01

Bölüm çok iyiydi.

Aslında Evelyn ve Alan'ın atışmaları bölümleri daha da güzel yapan etkenlerden biri. Evelyn geçen sezon hemen hemen hiç yoktu. Umarım bu sezon daha çok görürüz kendisini. Alan'a laf sokmaları çok güldürüyor.

Diziye Charlie'nin kızı da katıldı. Zaten Jake'in olmayışı dizi için eksi puan, Jenny'i de birkaç bölüm oynatıp yollamazlar umarım. Kalıcı olur dizide.

Bölüme gelirsek gerçekten yukarıda yazdığım gibi çok iyiydi. Alan-Evelyn atışmaları, buna Walden'ın da katılması derken bölüm epey güldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Eylül 2013; 13:15:33 >

• Charlie'nin kızı
    fikri ne kadar iyi oldu ileri ki bölümler gösterecek
  • Fena degildi ilk bolum. Yeni kiz tiplemesi super olmus

• Sezona güzel giriş yaptılar
  • Güzel bölümdü.
    Umarım Jenny geçici bir karakter olmaz. Jack'de artık diziye dönse çok güzel olacak.
  • Bu dizi gerçekten harika.

Charlie seen ile mükemmeldi ama hala piyasadaki pek çok diziden kat be kat ilerde bana kalırsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.