Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

@Sercann35 Vayy o da mı tuttu dostum

Aynen bu da tuttu. Arşive attım yakında izlerim.

Bendede inmiş bir şekilde izlenilmeyi bekliyor ama önce Two and a Half Men 'e başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inci birinci

gece gece 9. sezona geçtim ve büyük bi hüsrana uğradım charli ölemezz :(

sırf charli için izliyodum diziyi. Evelyn, alan, jake, judith, berta sanki charli hiç olmamış gibi davranıyolar ya işte o çok koyuyo..

Rose seni sevmiştim ama Allah belanı versin öldürdün reyizi

Külleride dökülüyor la Bence Walden'da iyi.Ashton reyizde iyi gitmiş ama Charlie ayrı birşeydi
  • Dün 19. bölüme geldim son sezon.Bugün biter heralde Gayet keyifli.Bir oturuşta 7'den 19'a.İyiydi
  • izlemeyi birakmiştim bi ara şu an da tekrar izlemeye başladim. 6 sezon 6. bolumdeyim.Jake küçükken iyiydi ya.
  • Dizinin şu an 4. bölümünü izleyeceğim, şöyle bir soru sorayım bu dizi hep evin içinde mi geçiyor ?
  • quote:

Dizinin şu an 4. bölümünü izleyeceğim, şöyle bir soru sorayım bu dizi hep evin içinde mi geçiyor ?

Tamamı değil, ancak çoğunluğu öyle. İlerleyen bölümlerde farklı mekanlar da karşına çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Dizinin şu an 4. bölümünü izleyeceğim, şöyle bir soru sorayım bu dizi hep evin içinde mi geçiyor ?

Tamamı değil, ancak çoğunluğu öyle. İlerleyen bölümlerde farklı mekanlar da karşına çıkacak.

Peki dostum sağol.
  • günde 6-7 tane bölüm izleyerek 9. sezona geldim bikaç bölüm izledim şimdi izlemek istemiyorum bile :D south park'a yeniden başladım charlie yoksa ben de yokum arkadaş walden iyi ama charlie de olsaydı dadından yinmezdi
  • Charlie'nin olmaması diziye büyük bir ivme kaybettirdi, şu anki imdb puanından bile belli zaten.
  • Öyle ama bölüm başı milyon dolar istemiş,bölüm başına önceden 300 bin dolarmı ne alıyormuş.Onlarda başkasını bulmuşlar.Ashton'ın hayatı şöyle daha mantıklı.Charlie istediği kızı elde edip,tek gecelik ilişki yaşıyordu.Walden daha romantik,reddediliyor vs. Ama oda tipten kazanıyor.Ben aynı şekilde devam ediyorum valla South'a gelirsek oda kraldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 6 Temmuz 2013; 1:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Charlie'nin olmaması diziye büyük bir ivme kaybettirdi, şu anki imdb puanından bile belli zaten.

Charlie Sheen varken imdb puanı kaçtı bro?Merak ettiğimden soruyorum.Önceleri bakmazdım imdb'ye pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

Charlie'nin olmaması diziye büyük bir ivme kaybettirdi, şu anki imdb puanından bile belli zaten.

Charlie Sheen varken imdb puanı kaçtı bro?Merak ettiğimden soruyorum.Önceleri bakmazdım imdb'ye pek

3 sene önce mi baktım hatırlamıyorum 200 civarı falan oy varken 8.7 mi ne puanı vardı sanırım sonra uzun süre bakmadım, sonra baktığımda 7.1 mi neydi şimdi 6.9a düşmüş 94.000 oyla.
  • quote:

quote:

quote:

3 sene önce mi baktım hatırlamıyorum 200 civarı falan oy varken 8.7 mi ne puanı vardı sanırım sonra uzun süre bakmadım, sonra baktığımda 7.1 mi neydi şimdi 6.9a düşmüş 94.000 oyla.

Normalmiş be hocam.200 kişi üzerinden değerlendirmede pek doğru olmazdı zaten.Dexter örneğin o kadar kişi oy vermiş 9.0.Şuandaki imdb puanına pek bakmıyorum.Zaten izlediğim şeylere ordan bakıyorum,bazıları tam düşündüğüm gibi çıkarken,bazıları gerçekten tam tersi çıkabiliyor ama dediğim gibi konusu ve oyuncuları üzerine film izliyorum daha çok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normalmiş be hocam.200 kişi üzerinden değerlendirmede pek doğru olmazdı zaten.Dexter örneğin o kadar kişi oy vermiş 9.0.Şuandaki imdb puanına pek bakmıyorum.Zaten izlediğim şeylere ordan bakıyorum,bazıları tam düşündüğüm gibi çıkarken,bazıları gerçekten tam tersi çıkabiliyor ama dediğim gibi konusu ve oyuncuları üzerine film izliyorum daha çok

200 kişi üzerinden değerlendirme çok mantıklı değil de, Charlie'nin olduğu zamanda o kadar yüksek oy olmamıştı sanırım. Mesela Dexterin önceden puanı 9.2 mii neydi mesela 24 8.8 mi neydi yine Prison Break de 8.7 mi neydi,(Bunların oy sayıları o aralar da fazlaydı.)Ancak Arrested Development 9.7 idi, It is Always Sunny in Philadelphia 9.4 mü neydi oyları 1000den azken şimdi çok fazla oyları var ama bunlardaki puan düşüşü öyle keskin değil. Son 2 senede imdb'de dizilerde kullanılan oylar çok arttı, oy sistemini mi değiştirdiler anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 6 Temmuz 2013; 1:25:48 >
  • Anticilerde var.Mesela 9 puanlık bir filme 10 puan basmak 1 puan katkı sağlar.Ama 9luk filme 1 basarsan,8 puanlık düşüş yaşanır.Yani 8 katı iner.1000 kişinin 10 basmasıyla,1000 kişinin 1 basması arasında çok fark var.Man of steel mesela.İlk başlarda çok yüksekti.Sonradan iyice düştü.7,9'du en son.7,8 olmuş şimdi.
  • quote:

Öyle ama bölüm başı milyon dolar istemiş,bölüm başına önceden 300 bin dolarmı ne alıyormuş.Onlarda başkasını bulmuşlar.Ashton'ın hayatı şöyle daha mantıklı.Charlie istediği kızı elde edip,tek gecelik ilişki yaşıyordu.Walden daha romantik,reddediliyor vs. Ama oda tipten kazanıyor.Ben aynı şekilde devam ediyorum valla South'a gelirsek oda kraldır

Charlie Sheen'in zamanında TAAHM'den 8.sezon için bölüm başına 2 milyon dolar aldığını okumuştum. Hatta o zamanlar dizi sektörünün en çok kazanan ismi olarakta geçiyordu Charlie Sheen. Yerine gelen Ashton Kutcher ise 750 bin dolar aldığını okumuştum.

IMDb puanlarına gelirsek TAAHM'in 6.9 gibi bir puanı hak ettiğini düşünmüyorum. En azından 8-8.5 civarı bir değerde olmalı bence. En son ben 7.5'lerde bırakmıştım, muhtemelen Charlie Sheen hayranları boş durmamış bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam.Dandik bir durum bence bu antifan meselesi.
    Bu arada 10. sezon 20. bölümde Tammy'nin adını bilen var mı beyler????????????
    Edit:Tammy yazınca buldum Jaime Pressly'miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 6 Temmuz 2013; 3:22:27 >
  • quote:

Öyle ama bölüm başı milyon dolar istemiş,bölüm başına önceden 300 bin dolarmı ne alıyormuş.Onlarda başkasını bulmuşlar.Ashton'ın hayatı şöyle daha mantıklı.Charlie istediği kızı elde edip,tek gecelik ilişki yaşıyordu.Walden daha romantik,reddediliyor vs. Ama oda tipten kazanıyor.Ben aynı şekilde devam ediyorum valla South'a gelirsek oda kraldır

artık ne two and a half man ne de charlienin yenş dizisini izliyecem başka bir diziye başlıyacam yeter ya :D

bölüm başı bi milyon mu yuh ohaa
  • Dün bitirdim.Son bölümüde TV'de izlediğimi hatırladım.Telefon bağımlısı olan kızda Hilary Duff'mış Onu öğrenmiş oldum
  • Yeni sezon ne zaman başlayacak?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.