Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bölümdü. Walden, Jake, Alan ve Berta iyiydi bölümde.

Jake Japonya konusunda: Evet, kafamı kurcalayan tek şey hala Godzilla'yı bulamamış olmaları...

Ayrıca diziyi izleyen yok mu? Benden başka yorum atan yok bu başlığa. Sadece son sayfadaki 20'ye yakın mesaj benim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 10 Mayıs 2013; 20:27:42 >
  • Toruna derken kısmet
  • 10. sezona henuz baslamadim ama charlie sizde diziyi alan iyi goturuyo masallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

10. sezona henuz baslamadim ama charlie sizde diziyi alan iyi goturuyo masallah.

Her zaman söylüyorum Charlie'li zamanda da en ok Alan güldürmüştür beni. Jake'de çok iyiydi tabii ki. Benim açımdan Charlie'nin gidişi problem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

10. sezona henuz baslamadim ama charlie sizde diziyi alan iyi goturuyo masallah.

Her zaman söylüyorum Charlie'li zamanda da en ok Alan güldürmüştür beni. Jake'de çok iyiydi tabii ki. Benim açımdan Charlie'nin gidişi problem olmadı.

haklisin, simdi mesela anger management dizisi cok vasat olmus 2 sezon izledim ama tadi yok pek.
  • Hiç sezon finali gibi değildi. Gerçi TAAHM in sezon finalleri hiç bi zaman sezon finali gibi olmadı. Umarım birdahaki sezon Berta'ya daha çok önem verirler. Ayrıca Evelyn Harper'ı tekrar görmek istiyorum. Çok matrak bir kadındı.
  • 23 finalmiş ya geçen hafta. Ben 1 bölüm daha var diyordum. Meğersem bitmiş dizi.

Ne yalan söyleyeyim başlarda Walden biraz soğuk kalmıştı diziye ama ilerledikçe Charlie'nin yokluğunu aratmadı bence. 2 sezondur gayet iyi gidiyor. Güzeldi güzel.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @Jeolog.

Evelyn Harper konusunda sana katılıyorum. Ancak Charlie olduğu zamanlar oda komikti. Birbirlerinden nefret etmelerinden dolayı epey malzeme çıkıyordu. Ama Charlie gittikten sonra maalesef çok ortalarda gözükmedi.
  • Evelyn konusuna katılıyorum,Evelyn ve Berta'yı dizi içinde biraz daha aktifleştirirlerse çok daha güzel olur bence.

Evelyn ortalarda yok neredeyse.
  • Dün cnbc-e'de sezon finalini verdiler. Şaşırdım doğrusu, sezon finalini yayınlamalarını bu kadar erken beklemezdim.
  • Charlie gitti yeri bir şekilde doldu şimdi jake gitti bakalım ne olacak
  • @oveo531

Jake'in önümüzdeki sezon olmayışı bence Charlie'den daha büyük kayıp. Jake'in saflığı, aptallığı her zaman güldürürdü.
  • quote:

@oveo531

Jake'in önümüzdeki sezon olmayışı bence Charlie'den daha büyük kayıp. Jake'in saflığı, aptallığı her zaman güldürürdü.

Bence de öyle, ayrıca;
    Dizinin en büyük fanı sen olmalısın
  • Jake önümüzdeki sezon kesin olarak yok mu yoksa bu sezona benzer şekilde bilgisayardan veya 1-2 defa izne gelmiş gibi gelme ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

quote:

@oveo531

Bence de öyle, ayrıca;
    Dizinin en büyük fanı sen olmalısın

Sadece son sayfaya bakarsak öyleyim galiba...

@Heisenberg61

11.sezonda Jake'in olmadığını okumuştum. Zaten
    sezon finalinde de Japonya'ya gönderdiler.
  • Şuan nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bu jake arada sırada konuk oyuncu olarak gelecekmiş sadece devamlılığı yok
  • @Sercann35

İzledim zaten sezon finalini. Bu sezon bilgisayardan falan görüşüyorlardı ya aynı öyle mesela 2 bölümde bir görünüp, mesela 2 kere de tatile geldim diye geri gelecek mi diye merak ettim

@oveo531

Öyleyse iyi. En azından görünsün arada bir. Zaten onun olduğu kısımlarda garanti güzel espriler oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

@Sercann35

İzledim zaten sezon finalini. Bu sezon bilgisayardan falan görüşüyorlardı ya aynı öyle mesela 2 bölümde bir görünüp, mesela 2 kere de tatile geldim diye geri gelecek mi diye merak ettim

@oveo531

Öyleyse iyi. En azından görünsün arada bir. Zaten onun olduğu kısımlarda garanti güzel espriler oluyor

O bilgisayarlı kısımları unutmuşum. İnşallah öyle görünür yine dizide. Ancak ben de 11.sezonda Jake'in olmadığını okumuştum. Neyse bekleyip göreceğiz.
  • Jake zaten bu sezon da fazla aktif değildi,gelecek sezon için söylenenler mantıksız değil açıkçası.
  • İlk kez bir diziyi özledim !?
    Hemde Charlie Sheen li bölümlerini... !!
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.