Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Bölümlerde Jake olunca dizi daha da keyifli oluyor.

Berta: You don't have to pay me for today.

• Bazinga esprisi süperdi.
    Diziler arası göndermeler güzel oluyor.

İki dizinin de yapımcısı Chuck Lorre olduğu için böyle şeyler oluyor bazen. Bi ara yine bir bölümün sonunda bi gönderme vardı birbirlerine.
    Aslında iki dizinin yolu bi yerde kesişse 2 bölümden oluşan bi hikaye çıksa, ilk bölümünü two and a half men'de ikinci bölümünü the big bang theory'de izlesek falan. Enfes olurdu galiba.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bazinga esprisi süperdi.
    Diziler arası göndermeler güzel oluyor.

İki dizinin de yapımcısı Chuck Lorre olduğu için böyle şeyler oluyor bazen. Bi ara yine bir bölümün sonunda bi gönderme vardı birbirlerine.
    Aslında iki dizinin yolu bi yerde kesişse 2 bölümden oluşan bi hikaye çıksa, ilk bölümünü two and a half men'de ikinci bölümünü the big bang theory'de izlesek falan. Enfes olurdu galiba.

Aynen. Bu aralar göndermeleri çok TAAHM'in. Geçen bölüm Charlie Sheen'e gönderme yapılar. Bu bölümde Jake, The Big Bang Theory'e bir selam çaktı, daha doğrusu Sheldon'a. Ancak bölümün adı daha farklı olsa seyirciler daha çok şaşırabilirlerdi "Bazinga" esprisinden sonra. Yukarılarda var Sheldon'la ilgili bir şeyler olacak galiba demiştik bölümden önce.
  • Bugün Jon Cryer'in (Alan) 48.yaş günüymüş. Dizide hep yaşlılığından bahsediliyor, yaşından daha büyük gösterdiğine vurgu yapılıyor ancak gerçek hayatta aslında yaşını göstermeyen oyunculardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Bugün Jon Cryer'in (Alan) 48.yaş günüymüş. Dizide hep yaşlılığından bahsediliyor, yaşından daha büyük gösterdiğine vurgu yapılıyor ancak gerçek hayatta aslında yaşını göstermeyen oyunculardan biri.

Alan Superman'de oynamıştı, nerden nereyeSanırım 3. filmde oynuyordu, Lex Luthor'un yeğeni olarak
  • The Big Bang Theory'nin olmadığı haftalarda CBS, diziyi yayınlasa keşke. Her ikisinin de yeni bölümlerini aynı hafta yayınlamak biz izleyiciler olarak kötü bir durum.
  • Two and a Half Men S10E21 Promo

Alan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 23 Nisan 2013; 1:22:45 >

• Revenge sex is way better than revenge masturbation

• quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

Revenge sex is way better than revenge masturbation

Of course, there is no reason you can't do both...

10*21

Harika bir bölümdü.

Alan ve Berta'ya öldüm güldürmekten.

En son Walden'in "Aman Allah'ım neden bu masanın üzerinde yiyorum" demesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 26 Nisan 2013; 14:44:28 >

• intikam seksini duyunca alanın hali komikti.
  • Dizi artık 20 günde bir mi yayınlanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Dizi artık 20 günde bir mi yayınlanıyor ?

Hayır öyle bir kriter yok. Sezonun bitmesine 3 bölüm kaldı, bu bölümlerde önümüzdeki 3 haftada arka arkaya yayınlanacak.
  • Sezonun en iyi bölümüydü.

Baykuş sahnesinde baykuşun bakışları
    Walden ve Alan'ın beraber ağlaması sahnesinde gözümden yaş geldi.
    İntikam mastürbasyonu
    ve Lyndsey ayrılalım dedikten sonra Alan'ın yemek için bana 22.50 dolar borçlusun demesi
  • Two and a Half Men'in 11.sezon onayını aldığı açıklandı.

Alan, Walden ve Jake en azından bir yıl daha gülmeye devam edeceğiz. Yalnız Jake, bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonun bazı bölümlerinde oynayacakmış, bütün bölümlerde olmayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Nisan 2013; 12:19:33 >
  • 11. sezon onayını almışız çok sevindim.

• Alan süper olmuş.
  • 10*22

Harika bir bölümdü. İnanılmaz diyaloglar vardı.

Jake'den Walden'a: Onun yanında olduğun için gerçekten mutluyum, sanki hiç sahip olamadığı oğlu gibisin.

Walden'dan Alan'a: Seni karakterli biri sanıyordum.
    Berta'dan Walden'e:Bu zamana kadar aklın neredeydi?
  • quote:

10*22

Jake'den Walden'a: Onun yanında olduğun için gerçekten mutluyum, sanki hiç sahip olamadığı oğlu gibisin.

aynen ya bide son sahneler süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

quote:

10*22

aynen ya bide son sahneler süperdi

Aynen o kısmı unutmuşum.

• Bölüm maalesef sezon finali. Ben 24 bölüm biliyordum sezonu ancak ne yazık ki değilmiş. Ayrıca Hilary Duff da konuk oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 7 Mayıs 2013; 21:39:07 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.