Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine karanlıklara gömülmüş,kimse uğramıyor
  • 10*12

Çok iyiydi bu bölüm. Alan'ın tavırları süperdi.
  • Walden artık Charlie'nin yokluğunu hiç aratmıyor desem yeridir. Sırtlıyor diziyi resmen. Bu bölüm ne Berta'yal doğru dürüst bi muhabbet geçti, ne Jake üstünden espri yapıldı. Hepsi Alan ve Walden üzerineydi ki oldukça da güzeldi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Walden artık Charlie'nin yokluğunu hiç aratmıyor desem yeridir. Sırtlıyor diziyi resmen. Bu bölüm ne Berta'yal doğru dürüst bi muhabbet geçti, ne Jake üstünden espri yapıldı. Hepsi Alan ve Walden üzerineydi ki oldukça da güzeldi bence.

+1
    diş fırçalama muhabbeti çok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Walden artık Charlie'nin yokluğunu hiç aratmıyor desem yeridir. Sırtlıyor diziyi resmen. Bu bölüm ne Berta'yal doğru dürüst bi muhabbet geçti, ne Jake üstünden espri yapıldı. Hepsi Alan ve Walden üzerineydi ki oldukça da güzeldi bence.

Alan'ın 50 bin dolarlık yardımında bildiğin anırdım
  • Aradan sonra güzel bi bölüm geldi,kimse izlemiyo heralde diziyi konu hep altlarda kalıyo.
  • bu bölüm harikaydı bayılıyorum alan'ın oyunculuğuna
  • 10*13

Çok eğlenceli ve komik bir bölümdü. @Afflatum'un da dediği gibi Alan -her zaman olduğu gibi- çok iyiydi. Jake'de olsa güzel olurdu.

Alan, Mankenler ve Lyndsey üçgeni güzeldi. Walden'ın 10 sn'de göbeği eritip "Çok kolay oldu" demesi süperdi.
  • süper bir bölümdü bence.
    geçen sezon bazı bölümler charlie yi aratıyodu ama bu sezon çok iyi gidiyo bence

new jerseyliler baya güldürdü
  • Walden bana Charlie'yi unutturdu bile
  • Hala bu diziyi izleyen varmış -tabi Charlie'siz bölümleri-. Adam, Alan'ın abisiydi, bu yüzden Charlie'ye askıntı olması, aile oldukları için problem olmuyordu. Dizinin komikliği de buradan geliyordu zaten. Şimdiyse dizideki rolünde, elin ahmak adamına resmen dilencilik yapıyor, ki bu bence hiç hoş bir şey değil. Artık izlemeye tahammül edemiyorum. Keşke böyle devam edeceğine tadında bırakıp diziyi bitirselerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Hala bu diziyi izleyen varmış -tabi Charlie'siz bölümleri-. Adam, Alan'ın abisiydi, bu yüzden Charlie'ye askıntı olması, aile oldukları için problem olmuyordu. Dizinin komikliği de buradan geliyordu zaten. Şimdiyse dizideki rolünde, elin ahmak adamına resmen dilencilik yapıyor, ki bu bence hiç hoş bir şey değil. Artık izlemeye tahammül edemiyorum. Keşke böyle devam edeceğine tadında bırakıp diziyi bitirselerdi.

Bu mesajın üzerien senin için aradım ve hemen bitirttirdim diziyi.
  • quote:

Hala bu diziyi izleyen varmış -tabi Charlie'siz bölümleri-. Adam, Alan'ın abisiydi, bu yüzden Charlie'ye askıntı olması, aile oldukları için problem olmuyordu. Dizinin komikliği de buradan geliyordu zaten. Şimdiyse dizideki rolünde, elin ahmak adamına resmen dilencilik yapıyor, ki bu bence hiç hoş bir şey değil. Artık izlemeye tahammül edemiyorum. Keşke böyle devam edeceğine tadında bırakıp diziyi bitirselerdi.

Diziyi izlemeye tahammül etmemek bence çok ağır bir laf olur. Sonuçta yapımcılar Charlie'yi kovdular, bunun sonucunda başarılı giden, reytingleri yüksek olan projeyi bitirmek istemeyip Ashton Kutcher'i diziye dahil ettiler. Bence diziyi en başından beri götüren Alan'dır, ben zaten en çok da ona gülüyorum. Ashton Kutcher'lı bölümlere de en az Charlie Sheen'li bölümlere güldüğüm kadar gülüyorum. Bence sen Charlie gittikten sonra diziye tamamen önyargıyla yaklaştığın için dizinin tadını alamıyorsun.Senin bu mesajından çıkardığım durum bu. Bu benim fikrim katılırsın, katılmazsın orası senin bileceğin iş. En azından Ashton Kutcher'lı bölümlere de bir şans versen eminim izlerken sen de çok eğleneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 13 Ocak 2013; 0:02:14 >
  • quote:

Ben de başta senden pek farklı düşünmüyordum ama izlemeye devam ettikten sonra en az Charlie li bölümler kıvamına geldi...

Alan olduğu sürece sorun yok
  • dizimag te yeni bölüm gözükmüyor. çıkış tarihi falanda yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

dizimag te yeni bölüm gözükmüyor. çıkış tarihi falanda yazmıyor

Yeni bölüm 1 Şubat'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Yeni bölüm 1 Şubat'ta.

saolasın
  • izleyebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Yeni bölüm 1 Şubat'ta.

saolasın

Rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.