Şimdi Ara

Two Man ( Android de yeni soluk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yeni bir oyun yaptım. Oyunun seneryosu seçtiğiniz seçenekler ve konuşmalar doğrultusunda değişiyor. Kapsamlı bir oyun ortalama 10-20 dk arası sürebiliyor.

Oyunun Hikayesi

Bir gün hiç bir şey hatırlamadan otelinden alınan ve Uluslar Arası Ulaştırma Merkezine (UUM) getirilen bir adamın hikayesi geçmektedir. Karşısına ona çok benzeyen bir adam çıkar ve bu adam bizim seçilmiş kişi olduğumuzu söyler. Seçilmiş kişi olarak Dünya'ya gitmemiz istenir. Çünkü yıl 2046'dır ve Dünya üzerinde yaşam belirtisi olup olmadığı bilinmemektedir. Fakat Dünya'ya gidmemiz için önümüzde 5 kişilik bir sıra vardır. Fakat bu sıra kısa gibi görünsede, uzun bir zaman almaktadır. O sırada yıllardır bekleyenler bile vardır. Kahramanımız o sıraya girer ve kendisini bir dizi olayın içinde bulur.

Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twoman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antison -- 6 Eylül 2014; 15:03:07 >

• UUM olması gerekmiyor mu uluslararası ulaştırma merkezinin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Süper dikkat... Sağolasın düzeltiyorum şimdi.
  • Vaay cidden kaliteliye benziyor indiiyorum
  • Dehşet bir şeye benziyor sağol kardeşim

• grafikleri kotu

• Eline sağlık

• Evet Grafikler konusu ben için çok önemli üzerinde uğraşıyorum. Yakın bir zamanda güncelmeyle haledeceğim hepsini. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antison

Evet Grafikler konusu ben için çok önemli üzerinde uğraşıyorum. Yakın bir zamanda güncelmeyle haledeceğim hepsini. Teşekkürler...

Benim dikkatimi çeken şeyleri yazim sana.
    Grafikler kötü.
    Karaker kontrolu zor.
    Oyun çok yavaş ilerliyor.(Gecikme fazla ben bir şıkkı seçtigimden 3 4 sn sonra yanıt geliyor.Ve bir sure sonra sıkıldım.)
    Oyuna birazda gerçekcilik kattin mi süper olur.
    Not:Bunlari bir anda yapmani beklemiyorum.Zamanla halledersin.Ben sadece sıkıntılari belirttim.
    Tek başina ugrasiyorsun sanirim.Oyun mantik olarak güzel.Başarilar dilerim.

• Grafikler kötü ama hikaye gayet yaratıcı.
  • Evet tek başına uğraşıyorum. Şu anda Dil ekliyorum oyuna. Daha sonra ilk bakacağım şey şu aradaki beklemeyi çözmek. Tavsiyeler için teşekkürler.
  • Güzel , Helal Olsun
  • oyun harika bence ama grafikler gelismeli ayrica konusumaya cevap verince 4-5 saniye gecikiyo

tebrikler valla oyun mantigj iyi :D tesekkurler ellerine saglik

• Reklamlara sinirlenip sildim Bence menü gibi yerlere koysan daha güzel olabilirdi. Oyunun akışı bozuluyor

• Yeni güncelleme ile aynen öyle yaptım. İngilizcede eklendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.