Şimdi Ara

Two worlds !!! YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yükledim ama oyuna girdiğimde menü yeri de dahil olarak hiçbir müzik sesi gelmiyordu. Oyunda sadece çevre sesleri (kuş, böcek, kılış, vb.) vardı. Arkaplanda müzik olmayınca bu tip oyunları oynamak çok sıkıcı oluyor
    Neden böyle bir hata olduğu veya bu hatayı nasıl aşacağım hakkında bana yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
    Cevaplarınızı bekliyorum !!!

• Eğer indiysen ripli sürümü indirmişsindir. Bazen de oyun satıcıları ripli sürümü CD veya DVD'ye atıp satıyorlar. Rip ne dersen büyük boyutlu oyunların boyutunu küçültmek için müziklerini, videolarını ve bazı seslerini atıyorlar. Elimde bu oyunun tam sürümü mevcut fakat üzgünüm ki dosyaları yükleyemem. Hem dosyaların boyutu büyük hem de buna ayıracak zamanım yok. Sen oyunu torrentden indir. Ben DVD'sini almıştım.
  • Oyunun riplidir. Yani boyutu küçülsün diye müzikleri, videoları ve bazı sesleri atılıyor. Bendeki Two Worlds'ün herşeyi tam ama dosyaları yükleyemem. Hem dosyaların boyutu büyük hemde hiç zamanım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNeTLi_tr

Beyler ben yükledim ama oyuna girdiğimde menü yeri de dahil olarak hiçbir müzik sesi gelmiyordu. Oyunda sadece çevre sesleri (kuş, böcek, kılış, vb.) vardı. Arkaplanda müzik olmayınca bu tip oyunları oynamak çok sıkıcı oluyor
    Neden böyle bir hata olduğu veya bu hatayı nasıl aşacağım hakkında bana yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
    Cevaplarınızı bekliyorum !!!

oyun internetten indirdiysen ripli olabilir.Yani boyutu küçülsün diye içinden müzikleri silmişlerdir

• bende öyle düsünmüstüm demekki sağlam bi link bulmam lasım
  • Ya ben bu konuya iki tane mesaj yazdım ama yayınlanmadı, neden acaba bilen var mı?
  • Hiç bir fikrim yok. Dışardada 5 mesaj yazıyor ama 4 mesaj var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.